دومین مركز رشد فناور استان مركزی در محلات بهره برداری شد

دومین مركز رشد فناور استان مركزی در محلات بهره برداری شد

انجمن پارسیان: خمین - دومین مركز رشد فناور استان مركزی روز سه شنبه با حضور رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی كشور، رئیس جهاد دانشگاهی استان مركزی و جمعی از مسئولان محلی در محلات بهره برداری شد.


به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایرنا، رئیس جهاد دانشگاهی استان مركزی در این آیین اظهار داشت: مركز رشد فناور بهترین راهكار را برای توسعه اشتغال و كارآفرینی بخصوص برای نخبگان، فارغ التحصیلان و صاحبان ایده مهیا می كنند و با حمایت، تقویت و عرضه تسهیلات در قالب این مراكز می توان زمینه توسعه اشتغال را رقم زد.
سید جعفر نظام دوست اضافه كرد: مركز رشد فناور محلات دومین مركز رشد جهاد دانشگاهی در استان مركزی است كه با هدف بسترسازی توسعه فعالیت های علمی و تقویت زیرساخت های ایده پردازی در شبكه استانی به راه افتاده است.
وی اظهاركرد: مركز جامع علمی كاربردی جهاد دانشگاهی در محلات مستقر و فعال است و پیوست آن با مركز رشد واحدهای فناور شرایطی را مهیا می كند كه صاحبان ایده بتوانند در فضایی مطلوب فعالیت كنند.
رئیس جهاد دانشگاهی استان مركزی خاطرنشان كرد: 10 واحد فناور در مركز رشد اراك فعالیت دارند كه با حمایت و تقویت فعالیت ها منجر به تاسیس یك شركت دانش بنیان موفق در زمینه انرژی های خورشیدی شده اند و با جذب فارغ التحصیلان هم زمینه توسعه اشتغال فراهم گشته است.
دبیر كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی هم در این آیین اظهار داشت: بیشترین درصد بیكاری در بخش فارغ التحصیلان دانشگاهی است كه نشان داده است اشكالی در روش ها و شیوه های آموزشی وجود دارد.
حجت الاسلام علیرضا سلیمی اضافه كرد: 60 درصد سنگ تراورتن كشور در محلات استخراج و عرضه می گردد اما در مواردی اطلاعات حرفه ای و تخصصی دانش آموختگان این رسته از كارگران ماهر هم كمتر است كه نیازمند تغییر روش ها در آموزش عالی است.
وی اظهاركرد: در برنامه ششم مصوب شده كه 50 درصد دانشگاه های كشور به سمت مهارت آموزی حركت كنند و یكی از شاخص ها در این بخش تقویت ایده پردازیو گسترش مراكز رشد فناور است.
نماینده مردم محلات و دلیجان در خانه ملت اضافه كرد: 25 هزار شركت دانش بنیان در سطح كشور باید راه اندازی شود در صورتی كه اكنون كمتر از پنج هزار شركت دانش بنیان فعال است.
حجت الاسلام سلیمی بیان كرد: با وجود تاخیرهای زیاد در سال های قبل در تصویب اساسنامه صندوق نوآوری و شكوفایی این مهم اكنون به ثمر نشسته و باید شركت های دانش بنیان را تقویت كرد تا كشور از بن بست خارج شود وگرنه با خیل عظیم بیكاران فارغ التحصیل در كشور مواجه می گردد.
وی تصریح كرد: نظام آموزش عالی با روش های نظریه به جایی نمی رسد و مهارت آموزی و پژوهش باید برجسته سازی شود.
نماینده مردم محلاتد و دلیجان در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: مجلس با انحلال دانشگاه علمی كاربردی به صورت جدی مخالفت كرد چون كه این مراكز در زمینه مهارت آموزی حركت می كنند.
حجت الاسلام سلیمی اضافه كرد: تاسیس مركز رشد و واحد فناور در دلیجان در زمینه عایق های رطوبتی، تیشو و الیاف در دست پیگیری است و مسئولان اجرایی هم باید در این زمینه همراهی لازم را داشته باشند تا زودتر به نتیجه برسد.
شهرستان محلات از توابع استان مركزی دارای 55 هزار نفر جمعیت است كه قطب تولید سنگ نما، گل و گیاهان زینتی و ماهیان زینتی كشور به حساب می آید.
7277/6013/


1396/12/08
22:20:08
5.0 / 5
4891
تگهای خبر: دانش بنیان , شركت , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
انجمن پارسیان Parsian Forum