قدیمی ترین شی آسمانی منظومه شمسی شناسایی شد

قدیمی ترین شی آسمانی منظومه شمسی شناسایی شد

انجمن پارسیان: محققان معتقدند قدیمی ترین شی آسمانی در منظومه شمسی سیاركی است كه خارج از منظومه تشكیل شده و به صورت معكوس دور مشتری مدار می زند.



به گزارش انجمن پارسیان به نقل از رویترز، یك شهاب سنگ بیگانه كه به صورت معكوس دور سیاره مشتری مدار می زند بعنوان اولین ساكن دائمی منظومه شمسی شناخته شده است. دانشمندان معتقدند این شهاب سنگ از منظومه دیگری به اینجا آمده است.
محققان در بیانیه ای اعلام نمودند بررسی دقیق مدار سیارك نشان داده است این جسم آسمانی در مكان دیگری تشكیل شده و به علت امواج گرانشی منظومه شمسی به این سمت جذب شده است. این سیارك از ابرهای مارپیچ گاز و گرد و غبار حدود ۴.۵ میلیارد سال قبل تشكیل شده است.
فتحی نامونی از رصد خانه Observatoire de la Côte d’Azur و محقق ارشد این پژوهش می گوید: این سیارك یكی از كاندیداهای مهم قدیمی ترین شی آسمانی در منظومه شمسی است.
سیارك مذكور كه (۵۱۴۱۰۷) ۲۰۱۵ BZ۵۰۹ یا به اختصارBZ نام گرفته عرضی حدود ۳ كیلومتر دارد و هنوز تركیبات آن مشخص نمی باشد. اما BZدر جهت مخالف تمام سیاره ها و هرآن چیزی مدار می زند كه در منظومه شمسی وجود دارد.
تلسكوپ های زمینی در هاوایی و آریزونا سیارك را رصد كرده اند. هنگام تعامل منظومه مادر این سیارك با منظومه های دیگر (كه حاوی خوشه های ستاره ای متراكم بودند)، BZ به فضای بین ستارگان پرتاب شد.
از سوی دیگر منظومه شمسی در خوشه ستاره ای تشكیل شد كه هر ستاره سیارات و سیارك های خویش را داشت. فاصله نزدیك منظومه ها همراه گرانش آنها به جذب این سیارك در منظومه شمسی كمك كرد.

1397/03/01
19:10:27
5.0 / 5
4526
تگهای خبر: محققان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
انجمن پارسیان Parsian Forum