طراحی 4 طرح استارت آپ برای بهبود فضای كسب و كار

طراحی 4 طرح استارت آپ برای بهبود فضای كسب و كار

انجمن پارسیان: شهركرد- این روزها كه فعالیت جوانان در شبكه های اجتماعی و فضای مجازی پررنگ تر از همیشه است، تعدادی از جوانان اقدام به ایجاد 4 طرح فناورانه و كاربردی در حوزه آموزش، بهبود فضای كسب و كار، تولید اشتغال وكمك به افزایش فروش تولیدات ایرانی كرده اند.


چندی قبل معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان در سفر به شهركرد در شورای اداری استان اعلام نمود: دوره استفاده از صنعت دودكشی گذشته است و باید به سمت صنایع نو با رویكرد دانش بنیان رفت.
سورنا ستاری در جلسه شورای اداری چهارمحال و بختیاری اضافه كرد: صنایع دودكشی دیگر ارزش افزوده نخواهند داشت و تنها محیط زیست را نابود می كنند.
وی خاطرنشان كرد: شركت های دانش بنیان بدنبال ارزش افزوده اند و حافظ صنایع و محیط زیست خواهند بود.
ستاری تصریح كرد: با اقتصاد متكی به نفت و منابع زیرزمینی نمی توان رشد اقتصاد را رقم زد، بلكه برای رشد اقتصادی، شركت های دانش بنیان را باید تقویت كرد.
وی خاطرنشان كرد: مهمترین سرمایه شركت های دانش بنیان نیروی انسانی و جوانان نخبه هستند كه این سرمایه سبب رانت نمی گردد.
ستاری، گردش مالی شركت های دانش بنیان را 500 هزار میلیارد ریال عنوان نمود و اظهار داشت: بیشتر از نیمی از این گردش مالی از صادرات محصولات دانش بنیان است.
وی توسعه ایده های «استارت آپ» در میان جوانان را خاطرنشان كرد و اضافه كرد: استارت آپ ها در زمینه های مختلف توانسته اند در بازار نقش آفرین باشند، از این رو استارت آپ های بخش بهداشت و غذا مورد حمایت قرار می گیرند.
حالا تعدادی از جوانان همچون گروه بازرگانان برتر با بهره گیری از دانش خود مبادرت به طراحی اپلیكشین هایی كرده اند كه می تواند در آینده تحولی سازنده در بخش آموزش و كسب و كار در فضای مجازی تولید نماید.
اسماعیل كیانی مدیر عامل گروه بازرگانان برتر در گفت و گو با ایرنا می گوید: سامانه جامع كسب و كار گزینه، شبكه جامع كارآفرینی وینكر، اپلیكیشن آموزش تعاملی كودكان یار مهربان و سامانه دانشكده كارآفرینان برتر بعنوان 4 دستاورد جدیدی است كه می تواند در بخش آموزش، رشد فردی، رشد كسب و كار، تولید اشتغال و توسعه مهارت های كارآفرینی بسیار نقش آفرین باشد.
بگفته وی، «گزینه» یك شبكه اجتماعی كسب و كار با هدف قرارگیری تمامی عرضه دهندگان محتوا، محصول و خدمت و همینطور مردم در یك سامانه است.
این سامانه با هدف تولید تحول در حوزه آموزش، فروش و عرضه خدمات در كشور و تولید بستری مناسب برای برندینگ واحدهای تولیدی كالای ایرانی، معرفی تخصصی، جامع و كاربردی استانها و تولید اشتغال و درآمد برای مردم بوجود آمده است.
وی اظهار داشت: تمامی امكانات و ابزارهای مورد نیاز كسب و كارها به منظور عرضه بهتر محتوا، محصول و خدمت و ابزار مناسب برای مردم به منظور دریافت خدمات برنامه ریزی و بوجود آمده است.
این جوان كارآفرین برتر اضافه كرد: این سامانه مقرر است در تمامی كشور تولید كنندگان، توزیع كنندگان و مصرف كنندگان را در فضایی امن به هم متصل كند.
كیانی افزود: این سامانه نقش بسزایی در افزایش صادرات محصولات بومی و تولیدی استان ها ایفا خواهد نمود.
به گفته وی، تمامی سازمان ها و ادارات و دستگاه ها در این سامانه قادر به عرضه فرایندهای اداری، اخبار و اطلاع رسانی های خود به مردم خواهند بود.
وی خاطرنشان كرد: ایده راه اندازی سامانه جامع كسب و كار گزینه از سال 1388 شروع شد و بعد از چند سال كارهای كارشناسی، مطالعاتی، بررسی بازار، نیازسنجی مردم و بازار و با استفاده از دانش متخصصان در 2 سال اخیر نسخه نرم افزاری قابل عرضه آماده گردید كه امسال رسما مورد بهره برداری قرار گرفت.
كیانی با اشاره به اینكه مقرر است در نسخه های بعدی، امكاناتی تولید شود تا به وضعیت اقتصادی خانواده ها هم كمك نماید، اضافه كرد: این سامانه در استان چهارمحال و بختیاری به راه افتاده است و از ابتدای سال جدید در كل كشور مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
به گفته وی، شبكه جامع كارآفرینی وینكر به منظور توسعه بخش كارآفرینی و برای مشاغل خانگی و كسانی طراحی شده است كه در هر زمینه ای از مبتدی تا حرفه ای مهارتی دارند و به دنبال بازاری برای مهارت، كالا و خدمات خود هستند تا بتوانند كسب و كار خویش را احیا، تولید و توسعه دهند و در آینده برند شوند.
كیانی افزود: وینكر یك فضای رقابتی سالم برای كسب و كارها بوجود آورده كه در نهایت این مردم خواهند بود كه بهترین ها را انتخاب و به همدیگر معرفی می كند.
وی اظهار داشت: ایده پردازی و انجام برنامه های مطالعاتی این پروژه از سال 1394 شروع شد و مدت زمان آماده شدن و تكمیل ایده و طرح یك سال به طول انجامیده است و مردم با ارسال عدد 8 به سامانه 10002404 می توانند لینك دانلود و نصب این اپلیكیشن را دریافت نمایند.
كیانی اضافه كرد: نرم افزار یار مهربان به عنوان یك رسانه تعاملی و حرفه ای در حوزه آموزش كودكان، با بهره گیری از جدیدترین روشهای آموزش تعاملی با هدف عرضه بهترین نوع آموزش به كودكان و افزایش سطح سرانه مطالعه آن ها در حال فعالیت است.
این محقق كسب و كار اینترنتی اضافه كرد: در این بستر مقرر است با همكاری سازمان ها و دستگاه های مرتبط، محتواهای تخصصی در حوزه حجاب و عفاف، مسائل اجتماعی و پیشگیرانه، راهنمایی و رانندگی، بهینه سازی الگوی مصرف و آموزش مهارت تولید شود. به قول وی، این محتواها با كمترین میزان هزینه در مقایسه با روش های موجود، بیشترین تأثیرگذاری را تولید خواهند كرد.
این مدرس كارآفرینی می گوید: یار مهربان دارای بیشتر از 400 محتوای آموزشی است و می تواند با استفاده از گوش دادن، خواندن، دیدن و بازی كردن به دانش آموز برای درك بهتر مطلب كمك نماید.
وی هزینه راه اندازی این نرم افزار را بین 50 تا 100 میلیارد ریال اعلام نمود و اظهار داشت: این نرم افزار به عنوان یك محصول دانش بنیان توسط شركتهای دانش بنیان و نخبگان كشور طراحی و تولید شده است.
كیانی خاطرنشان كرد: سامانه «دانشكده كارآفرینان برتر» در آینده فضایی خواهد بود كه افراد بتوانند از دوران راهنمایی و دبیرستان به صورت علمی و عملی و در كنار مربیان كارآزموده به جدیدترین خدمات آموزش و مشاوره و كسب مهارت دسترسی پیدا كنند، از راهنمایی های بهترین مشاوران كشور بهره مند شوند و در زمان انتخاب شغل، تصمیمات بهتری گرفته و آینده مطمئن تری را در پیش بگیرند.
وی یاد آور شد: در این سامانه مقرر است برای اولین بار در كشور ابزارهای تخصصی در حوزه رشد فردی و رشد كسب و كار در اختیار كاربران قرار گیرد و آنان را از هر ابزار دیگری بی نیاز سازد.
كیانی عنوان كرد: ایده پردازی و انجام برنامه های مطالعاتی این پروژه از سال 1388آغاز شده و این پروژه در مرحله طراحی نسخه اولیه جهت عرضه به بازار است.
به گفته وی این سامانه با هدف تولید شبكه ای علمی و متخصص از كارآفرینان به منظور تولید اشتغالی جدید و وسیع و بی نیاز به منابع دولتی و فرهنگ سازی كارآفرینی در كشور بوجود آمده است.
كیانی تصریح كرد: جوانان استان آمادگی كامل دارند تا در حوزه اشتغال و ارتقای جایگاه تجارت الكترونیك استان گام های موثری را بردارند.
به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایرنا، سال قبل بیشتر از 170هزار دلار صادرات محصولات شبیه سازی آزمایشگاهی و نرم افزار از جانب شركت های دانش بنیان چهارمحال و بختیاری انجام شد.
2097


1397/07/30
12:18:44
5.0 / 5
4554
تگهای خبر: آموزش , الكترونیك , اینترنت , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
انجمن پارسیان Parsian Forum