استاندار:

فضای رقابتی میان شركت های استارتاپ در یزد بوجود آمد

فضای رقابتی میان شركت های استارتاپ در یزد بوجود آمد

به گزارش انجمن پارسیان استاندار یزد با اشاره به ایجاد فضای رقابتی میان شركت های استارتاپ ها (كسب و كارهای نوپا) پیشنهاد كرد: بخش خصوصی استان در این زمینه برنامه راهبردی تهیه نماید تا توانمندی های این شركت ها در این بخش بیشتر مشخص شود.


به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایرنا محمدعلی طالبی روز پنجشنبه در نشست شورای راهبردی ارتباطات و فناوری اطلاعات استان كه با حضور مدیر عامل صندوق نوآوری و شكوفایی نهاد ریاست جمهوری برگزار گردید اضافه كرد: همینطور در این برنامه علاوه بر شناسایی نیازهای آن، نوع حمایتی كه این شركت نیاز دارند، تعیین شود.
وی تصریح كرد: نیاز است در این زمینه از بخش خصوصی حمایت شود و دستگاه ها هم در این زمینه همراهی لازم را برای توسعه فناوری و ارتباطات با این بخش داشته باشند.
استاندار یزد افزود: خیلی از شركت های استارتاپ ها و فعال در عرصه علم و فناوری می توانند وظیفه ملی را عهده دار شوند، به این معنا كه تمام مسئولان یاید كمك كنند تا نمود بهتری از فعالیت شركت های استان در سطح كشور به وجود آید.
وی با اشاره به بیكاری برخی از دانش آموختگان مراكز دانشگاهی در استان اضافه كرد: خیلی از تسهیلات بخش اشتغال زایی، باعث اشتغال برای اتباع بیگانه یا نیروهایی با تحصیلات پایین مهاجر می گردد.
طالبی افزود: ما وظیفه ملی خویش را در عرصه اشتغال هیچگاه فراموش نمی نماییم، در شرایطی كه استان نیروی تحصیل كرده بومی آماده در بازار كار دادر، باید كسب و كارهای نوپا در اولویت قرار گیرد كه یكی از راهكارها برای رفع اشتغال دانش آموختگان عرصه علم و فناوری است.
همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد بیكاری دانش آموختگان دانشگاه ها را همچون مشكلات استان بیان كرد و اظهار داشت: این منطقه یكی از مناطق مهاجر پذیر است.
علی زینی وند اضافه كرد: 58 درصد نیروی یكی از بزرگترین مجتمع های تولیدی استان غیر بومی هستند، برای رفع بیكاری باید به كسب و كارهای نوپا روی آوریم.
وی با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های استان در زمینه فناوری و ارتباطات اضافه كرد: امیدواریم با همكاری همه شاهد شكوفایی حوزه آی تی در استان باشیم.

** رتبه سوم یزد در شركت های دانش بنیان
همچنین مدیركل ارتباطات و فناوری اطلاعات یزد اظهار داشت: این استان با 80 شركت دانش بنیان دارای مجوز رسمی در این حوزه به نسبت سرانه جمعیت در كشور رتبه سوم را از این لحاظ دارد.
اكرم فداكار اضافه كرد: در بین موسسه های دانش بنیان، بیشترین سهم مربوط به شركت های آی. سی. تی است و از این نظر یزد رتبه دوم كشور را داراست.
مدیركل ارتباطات و فناوری اطلاعات یزد هزینه پایین تولید شغل، استقلال و ارتباط كم با بازار ارز را مهمترین مزیت های اقتصاد شركت دانش بنیان عنوان نمود تصریح كرد: مهمترین مزیت استان، داشتن نیروی انسانی نخبه از گذشته تا امروز و رتبه كشور در تعداد نخبگان به نسبت سرانه جمعیت است.
فداكار با اشاره به اینكه سالانه 800 دانش آموخته در رشته در رابطه با بخش آی سی تی در استان فارغ التخصیل می شوند، اضافه كرد: هم اكنون 600 نفر در مراكز رشد و پارك های علم و فناوری استان فعال می باشند.
مدیركل ارتباطات و فناوری اطلاعات یزد تعداد مراكز رشد و شركت های فناور استان را به ترتیب 15و 259 شركت بیان كرد و اظهار داشت: سرمایه فعلی صندوق پژوهش و فناوری استان 105 میلیارد ریال است.
2088/ 2047/


1397/10/14
14:50:55
5.0 / 5
4928
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
انجمن پارسیان Parsian Forum