رئیس كمیته المپیاد نجوم و اخترفیزیك:

كسب ۱۲ مدال طلا در المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیك در مدت ۶ سال

كسب ۱۲ مدال طلا در المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیك در مدت ۶ سال

به گزارش انجمن پارسیان رئیس كمیته ملی المپیاد نجوم و اخترفیزیك اظهار داشت: تابحال ۱۲ مدال طلا در المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیك در مدت ۶ سال توسط محققان كشور كسب شده است.



به گزارش انجمن پارسیان به نقل از دانشگاه صنعتی امیركبیر، دكتر مهدی خاكیان قمی عضو هیات علمی دانشكده مهندسی انرژی و فیزیك دانشگاه صنعتی امیركبیر اظهار داشت: تیم های ایرانی طی مدت ۶ ساله اخیر در المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیك ۳ بار موفق به كسب مقام سوم جهان، ۱ بار مقام دوم و ۲ بار موفق به كسب مقام قهرمانی شده اند كه این در میان تمامی كشورهای شركت كننده بی سابقه است.
وی با اشاره به اینكه المپیاد نجوم و اخترفیزیك زیر نظر انجمن بین المللی نجوم (IAU) اداره می شود، اظهار داشت: ایران، لهستان، تایلند، اندونزی و چین همچون بنیانگداران این المپیاد هستند.
خاكیان اظهار داشت: طی تمام ادوار این المپیاد (۱۶ سال گذشته) ایران یكی از كشورهای با عملكرد قابل قبول در این المپیاد بین المللی بوده است و در ۶ سال قبل عملكردی خیره كننده داشته است.
به گفته وی آموزش برنامه نویسی به دانش پژوهان، گرفتن آزمون های مختلف و در سطوح بالا، همراستا كردن اهداف كمیته با مسابقات بین المللی و همینطور تحصیلات آكادمیك آنها در دانشگاه، توجه به دروس دانشگاهی دانش پژوهان و تاكید بر عملكرد خوب آنها در دانشگاه و حل كامل آزمون های سال های گذشته در انتهای هر دوره توسط دانش پژوهان شركت كننده در مسابقات بین المللی را از دیگر اقدامات این كمیته در این مدت دانست.
خاكیان با اشاره به مشاركت دانشكده مهندسی انرژی و فیزیك دانشگاه صنعتی امیركبیر پارسال در برگزاری این المپیاد تصریح كرد: كسب نتایج درخشان تیم ایران در دوره اخیر المپیاد جهانی نجوم و كسب مقام قهرمانی جهان در سال ۲۰۱۸ حاصل تلاش های دانشكده مهندسی انرژی و فیزیك در دوره تابستانه و در دوره های آموزشی این دانش پژوهان بوده است.
وی تصریح كرد: با تلاش های صورت گرفته در ۱۰ سال ابتدایی، این كمیته در مجموع تعداد ۱۲مدال طلا كسب كرده است در حالیكه طی ۶ سال اخیر تعداد مدال های طلای كسب شده توسط این كمیته به ۱۹ عدد رسیده است.
به گفته رئیس كمیته ملی المپیاد نجوم و اخترفیزیك، طی ۱۰ سال ابتدایی، تعداد جوایز ویژه كسب شده توسط این كمیته ۳ جایزه بوده در حالیكه در ۶ سال قبل ۷ جایزه ویژه توسط این كمیته كسب شده است.
وی با اشاره به اینكه در ۶ سال اخیر مقام های تیمی در این المپیاد كسب شده است، خاطرنشان كرد: این مقام ها به ترتیب رتبه سوم در رقابت ۲۰۱۳ یونان، مقام دوم در رقابت های ۲۰۱۴ رومانی، مقام اول در رقابت های اندونزی ۲۰۱۵، مقام سوم در رقابت های ۲۰۱۶ هند،، مقام سوم در رقابت های ۲۰۱۷ تایلند، مقام اول در رقابت های ۲۰۱۸ چین همچون موفقیت های تیم های ایرانی در المپیادهای جهانی نجوم و فیزیك است.

خاكیان اظهار داشت: طی تمام ادوار این المپیاد (۱۶ سال گذشته) ایران یكی از كشورهای با عملكرد قابل قبول در این المپیاد بین المللی بوده است و در ۶ سال قبل عملكردی خیره كننده داشته است.
وی با اشاره به كسب ۶ مدال طلا توسط تیم ها ایرانی در آخرین المپیاد، تصریح كرد: المپیادهای دانش آموزی در سطحی بالا و با استاندارهایی بین المللی و بالا برگزار می گردد به همین خاطر دانش آموزان سراسر دنیا با دنبال كردن این فرایند، یك الگوی مناسب برای آموزش خود پیدا خواهند كرد كه بسیار كارامد و آزموده شده است.
وی با اشاره به اینكه در مدت ۱۲ سال برگزاری این المپیاد حدود ۵۰ كشور به این رقابت پیوسته اند، اظهار داشت: معمولا در چنین فضایی در هر سال حدود ۱۰۰ هزار نفر از دانش آموزان كشور وارد فضای المپیاد می شوند كه فقط حدود ۷۰ نفر آنها سهمیه ورود مستقیم به دانشگاه بدون شركت در آزمون ورودی دانشگاه ها را كسب می كنند و همینطور حدود ۲۵۰ نفر سهمیه افزایش درصد كنكور را به دست می آورند.
خاكیان افزود: بقیه دانش آموزان افراد علاقه مندی هستند كه دانشگاه به دنبال آنها است و به هر دلیلی جزو این تعداد محدود قرار نگرفته اند. این اثر مستقیمی است كه این المپیاد بر روی فرایند آموزش كشور دارد.

1397/11/24
15:50:39
5.0 / 5
4293
تگهای خبر: آموزش , دانشگاه , شركت , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
انجمن پارسیان Parsian Forum