مدیركل میراث فرهنگی گیلان:

گردشگری مذهبی منجی اقتصاد ایران است

گردشگری مذهبی منجی اقتصاد ایران است

به گزارش انجمن پارسیان مدیركل میراث فرهنگی گیلان با اشاره به اینكه جاذبه های گردشگری خیلی از اماكن تاریخی - مذهبی گیلان مغفول مانده است، اظهار داشت: گردشگری مذهبی می تواند منجی اقتصاد ایران باشد.


به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایسنا، شهرود امیرانتخابی در نشست علمی «گردشگری مذهبی گیلان» با محوریت بهره گیری از محرم و صفر در جذب گردشگران كه در تالار حكمت دانشگاه گیلان برگزار شد، گردشگری مذهبی را یكی از مهمترین حوزه های صنعت توریسم دانست و اظهار نمود: صنعت توریسم در كشور ما یك صنعت نوپاست.
وی با اشاره به اینكه پس از انقلاب به علت حساسیت های نظام بحث گردشگری مطرح نبوده است، اضافه كرد: طی سال های اخیر با توجه و تاكید مسؤلان ارشد نظام بحث گردشگری در كشور مطرح شده و صنعت توریسم بعنوان اولویت توسعه در دستور كار قرار گرفته است.
مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان با اشاره به سند چشم انداز استان در اسناد بالادستی، تصریح كرد: گردشگری فرهنگی(با تاكید بر گردشگری مذهبی) و گردشگری سلامت برای گیلان تعریف شده است، اما همه بخش های گردشگری كه به شكلی با ساحل، كوهستان و جنگل گیلان پیوند دارد مورد تاكید ماست.
امیرانتخابی گردشگری طبیعی را یك گردشگری داخلی دانست كه باعث ایجاد نشاط اجتماعی در هموطنان می شود و اظهار داشت: اگر می خواهیم گردشگری برای ما اشتغالزایی و ارزآوری داشته باشد، باید نسبت به جذب توریست خارجی اهتمام بورزیم.
وی گردشگری فرهنگی و گردشگری سلامت را اولویت اول دولت دانست و خاطرنشان كرد: گیلان یك استان استراتژیك است و پتانسیل های فراوانی از حیث گردشگری بخصوص گردشگری مذهبی دارد، اما متاسفانه اماكن مذهبی گیلان هنوز به صورت درست و دقیق مورد شناسایی و معرفی قرار نگرفته و جاذبه های گردشگری خیلی از اماكن تاریخی – مذهبی گیلان مغفول مانده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینكه دفاتر خدمات گردشگری به مأموریت خودشان در معرفی جاذبه های مذهبی گیلان خوب عمل نكرده اند، متذكر شد: تابحال برنامه ریزی و سیاستگذاری مدونی برای استفاده از ظرفیت های گیلان در ورود توریستهای خارجی نداشته ایم.
مدیركل میراث فرهنگی گیلان هدف نهایی صنعت توریسم را رونق اقتصاد دانست و عنوان كرد: در ایران هشت هزار و 900 بنای تاریخی داریم كه پنج هزار بنا به ثبت ملی رسیده است. تعداد قابل توجهی از این بناها در گیلان وجود دارد.
وی جمعیت كل شیعیان و علویان جهان را حدود 400 میلیون نفر دانست و خاطرنشان كرد: هر توریست به صورت میانگین 1300 دلار در ایران خرج می كند و بنابراین اگر بتوانیم برای پنج درصد این جمعیت برنامه ریزی گردشگری مذهبی داشته باشیم معادل نیمی از درآمدهای نفتی ما محقق می شود.
امیرانتخابی با تاكید بر ضرورت شناسایی بازار هدف گردشگری مذهبی در كشورهای همسایه، تصریح كرد: گردشگری مذهبی می تواند منجی اقتصاد ایران باشد.



1398/07/06
22:44:36
5.0 / 5
4229
تگهای خبر: توسعه , خدمات , دانشگاه , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
انجمن پارسیان Parsian Forum