تاثیر چای سبز در مقابله با باكتری های مقاوم به آنتی بیوتیك

تاثیر چای سبز در مقابله با باكتری های مقاوم به آنتی بیوتیك

انجمن پارسیان: نتایج یك تحقیق نشان داده است تركیبی موجود در چای سبز می تواند به مقابله با باكتری های مقاوم به آنتی بیوتیك كمك نماید.


به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایسنا، شیوع باكتری های مقاوم به آنتی بیوتیك یكی از بزرگترین تهدیدها در حوزه سلامت جهانی است. پژوهشگران همواره به دنبال راهكاری برای رفع این بحران بوده اند و نتایج بررسی های اخیر نشان داده است تركیبی در چای سبز وجود دارد كه می تواند تاثیرگذاری داروهای موجود را در از بین بردن این باكتری ها تقویت كند.
از اوایل دهه ۱۹۳۰ میلادی داروهای آنتی بیوتیك در درمان عفونت های باكتریایی فاكتور كلیدی به حساب می آیند. با این وجود تحقیقات نشان می دهد باكتری ها و قارچ ها به سرعت در حال مقاوم شدن به داروهایی هستند كه قبل از این برای مقابله با آنها تولید شده اند. در چنین شرایطی عفونت های ناشی از باكتری های مقاوم به دارو در مدت زمان طولانی تری درمان شده و گاهی اوقات حتی درمان آنها ممكن نیست.
طبق اعلام مركز كنترل و پیش گیری از امراض آمریكا تنها در آمریكا سالانه دو میلیون نفر به باكتری های مقاوم به دارو آلوده می شوند و حدود ۲۳ هزار نفر جان خودرا از دست می دهند.
در این بررسی اخیر تلفیقی از چای سبز مورد مطالعه قرار گرفت كه نشان داد این تركیب می تواند اثربخشی داروهای آنتی بیوتیك را تقویت كرده و باكتری ها را از بین ببرد.
پژوهشگران انگلیسی در بررسی جدید خود روی باكتری سودوموناس آئروژینوزا متمركز شدند. این باكتری می تواند سبب عفونت های شدید پوستی، خونی و تنفسی شود. این باكتری به شكل فزاینده ای در حال مقاوم شدن به خیلی از آنتی بیوتیك هاست و هم اكنون با تلفیقی از داروها درمان می شود.
به گزارش مدیكال نیوزتودی، چای سبز حاوی تركیبی موسوم به اپی گالوكتشین است. در این بررسی پژوهشگران انگلیسی این تركیب را با آنتی بیوتیك آزترئونام استفاده كردند كه مشخص شد این تركیب تعداد باكتری های سودوموناس آئروژینوزا را در بافت آزمایشگاهی می كاهد.




منبع:

1398/07/14
14:10:00
5.0 / 5
4279
تگهای خبر: تحقیقات , مطالعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
انجمن پارسیان Parsian Forum