معضلات كسب و كارهای زنان در ایام كرونا زده

معضلات كسب و كارهای زنان در ایام كرونا زده

به گزارش انجمن پارسیان نشست كرونا و كسب و كارهای زنانه برگزار گردید كه طی آن مهمترین معضلات زنان هزینه بالای دریافت مدرك فنی حرفه ای جهت راه اندازی كارگاه، بیمه زنان سرپرست خانوار، هزینه بالای ثبت برند تولیدات، چارچوب های دست و پاگیر اداری راه اندازی كارگاه، بیمه و...، نبود فرصت های مناسب برای معرفی و فروش محصولات، نبود امكان اجاره مكان مناسب برای فعالیت ها، عدم وجود برنامه های فرهنگی و تفریحی برای زنان صدمه دیده و خانواده های آنها و بیمه غربالگری بیماری های زنان عنوان شد.


به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایسنا، نشست کرونا و کسب و کارهای زنانه باهدف بررسی تأثیر کرونا بر کسب و کار زنان کارآفرین و زنان سرپرست خانوار با حضور قاسم پور رئیس فراکسیون زنان مجلس و هم چنین تعدادی از بانوان کارآفرین به همت واحد خواهران اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در محل دفتر این اتحادیه برگزار گردید.
در این نشست بانوان به عرضه مسائل و مشکلات خود پرداختند. اغلب این افراد علاوه بر تأمین مخارج زندگی خود برای چندین نفر از زنان سرپرست خانوار ایجاد شغل کرده اند ولی با انتشار کرونا و محدود شدن فضاهای عرضه محصولات و همینطور پایین آمدن قدرت خرید مردم مشکلاتشان بیشتر شده است.
از جمله مهمترین معضلات مطرح شده می توان به بیمه زنان سرپرست خانوار، هزینه بالای دریافت مدرک فنی حرفه ای جهت راه اندازی کارگاه، هزینه بالای ثبت برند تولیدات، چارچوب های دست و پاگیر اداری راه اندازی کارگاه، بیمه و...، نبود فرصت های مناسب برای معرفی و فروش محصولات، نبود امکان اجاره مکان مناسب برای فعالیت ها، عدم وجود برنامه های فرهنگی و تفریحی برای زنان صدمه دیده و خانواده های آنها، بیمه غربالگری بیماری های زنان اشاره نمود.
امکان تسهیل بیمه زنان کار آفرین و زیر مجموعه های آنها، اختصاص مکانهایی جهت راه اندازی کارگاه توسط ارگان های مربوطه، فراهم شدن فضاهایی برای معرفی و عرضه محصولات و همینطور امکان صادرات از مهمترین مطالبات این بانوان بود.
در آخر این جلسه قاسم پور پیشنهاداتی را جهت بهبود فعالیتهای این افراد عرضه دادند و ضمن دادن قول مساعد پیگیری مسائل مطرح شده به حاضران، در قبال جامعه اسلامی دانشجویان هم متعهد شدند تا مشکلات زنان سرپرست خانوار را پیگیری کنند.



1399/05/08
15:11:48
5.0 / 5
2396
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
انجمن پارسیان Parsian Forum