ملك زاده مطرح كرد؛

تأثیر كووید 19 بر ناباروری ثابت نشده است

تأثیر كووید 19 بر ناباروری ثابت نشده است

به گزارش انجمن پارسیان معاون پژوهش و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به اینكه هنوز تأثیر كووید ۱۹ بر ناباروری تایید نشده، اظهار داشت: در این خصوص اطلاعات كاملی نداریم و باید در این حوزه مطالعات بیشتری صورت گیرد.



به گزارش انجمن پارسیان به نقل از مهر، دکتر رضا ملک زاده امروز در حاشیه بیست و یکمین کنگره بین المللی پزشکی تولید مثل در جمع خبرنگاران تصریح کرد: موسسه رویان یکی از موسسات مهم و فعال است که در زمینه سلول های بنیادی فعالیت می کند.
وی اظهار داشت: سلول بنیادی یک روش درمانی برای درمان برخی از بیماری هایی است که به روش های معمول درمان نمی شوند.
ملک زاده خاطرنشان کرد: خوشبختانه در کشور ما در زمینه سلول درمانی پیشرفت های قابل توجهی رخ داده که امیدواریم در کنار این پیشرفت ها در سلول درمانی، از روش های ژن درمانی هم در جهت درمان خیلی از بیماری ها استفاده نماییم.
وی اضافه کرد: ژن درمانی یک روش مهم و موثر است که برای درمان بیماری ها استفاده می شود؛ محققان کشور فعالیتهایی را در زمینه ژن درمانی در کشور شروع کرده اند که امیدواریم در آینده نزدیک خبرهای خوبی در این حوزه ها بشنویم.
تاثیر کووید ۱۹ بر ناباروری ثابت نشده است
وی در مورد ارتباط کووید ۱۹ و ناباروری اظهار داشت: هنوز هیچ اطلاعات علمی و کاملی از تأثیر کووید ۱۹ بر ناباروری نداریم اما باید این مطالعه صورت گیرد تا بتوانیم به صورت قاطع تأثیر این بیماری بر ناباروری را اعلام نماییم.
ضرورت افزایش تعداد بیماران مبتلا به کووید ۱۹ برای درمان سلول درمانی
ملک زاده با اشاره به اینکه در درمان کووید ۱۹ با سلول های بنیادی اقداماتی انجام شده است، اظهار داشت: مطالعه درمانی با کمک پژوهشگاه رویان برای درمان کووید ۱۹ با سلول های بنیادی از همان ابتدا شروع شد و برخی از بیماران که با هیچ روشی درمان نشدند تحت درمان قرار گرفتند.
وی افزود: نتایج اولیه در سلول درمانی بیماران مبتلا به کووید ۱۹ با سلول های بنیادی امیدوار کننده بود اما برای اثبات این روش باید تعداد بیشتری تحت درمان قرار بگیرند.
وی اضافه کرد: با عنایت به این که سلول درمانی در بحث کووید ۱۹ هزینه های بسیاری دارد هنوز درمان با این روش در کشور به صورت عمومی شروع نشده است.


منبع:

1399/06/13
17:56:16
5.0 / 5
1936
تگهای خبر: پژوهشگاه , علم , فناوری , كشور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
انجمن پارسیان Parsian Forum