چرا مصونیت طبیعی در مقابل کرونا قابل اعتماد نیست؟

چرا مصونیت طبیعی در مقابل کرونا قابل اعتماد نیست؟

به گزارش انجمن پارسیان خراسان رضوی اپیدمیولوژیست دانشگاه ویسکانسین می گوید مصونیت پس از مبتلا شدن به ویروس و مصونیت پس از دریافت واکسن از اعتبار یکسانی برخوردار نیست.



به نقل از نیوز به قول اپیدمیولوژیست دانشگاه ویسکانسین ایالات متحده، این ۲ ایمنی اعتبار یکسانی نداشته و هیچ آزمایش گسترده ای برای اثبات میزان ایمنی فرد مبتلا به این بیماری در مقابل ویروس کرونا هم وجود ندارد.

آجی ستی، مدیر هیات علمی برنامه کارشناسی ارشد بهداشت عمومی دانشکده پزشکی و بهداشت عمومی دانشگاه ویسکانسین مدیسون، اظهار نمود: عفونت طبیعی یک پاسخ ایمنی بوجود می آورد اما همه پاسخ های ایمنی به اندازه کافی با دوام و برای پیشگیری از مبتلا شدن به عفونت مجدد معتبر نیست و بر مبنای نتایج تحقیقات شواهدی وجود ندارد که ایمنی طبیعی معادل ایمنی حاصل از تزریق واکسن باشد.

وی افزود: در حالیکه عفونت طبیعی می تواند در بعضی افراد ایمنی ایجاد نماید اما ایمنی ساخته شده توسط واکسن کووید-۱۹ قابل اطمینان تر است. این نتیجه از راه آزمایش های بالینی و داده های در ارتباط با اثربخشی واکسن ها از زمان استفاده تابحال نشان داده شده است.

وی تصریح کرد: آزمایش خون می تواند آنتی بادی های ویروس را تشخیص دهد اما ایمنی را اندازه گیری نمی نماید. آزمایش های سرولوژی موجود شواهدی از عفونت قبلی را عرضه می دهد اما شواهدی در خصوص جلوگیری از بیماری را بیان نمی کند.

برای تعیین میزان محافظت از فرد در مقابل ویروس احتیاج به مجموعه ای از آزمایش ها همچون اندازه گیری سایر اجزای سیستم ایمنی بدن به غیر از آنتی بادی هاست. مجموع این آزمایش ها مبین میزان قدرت واکنش ایمنی بدن شخص هم اکنون و مدت زمان ماندگاری آن است اما چنین آزمایش هایی در آزمایشگاه و نه در جمعیت عمومی انجام می شود.

ستی خاطرنشان کرد: این نوع آزمایش ها را نمی توان در مقیاس بزرگ انجام داد.

وی اظهار داشت: عرضه دهندگان خدمات بهداشت عمومی بر نظارت به میزان عفونت، میزان بستری شدن و مرگ ومیر افراد واکسینه شده و واکسینه نشده ها تاکید می کنند و داده ها بسیار آشکار است که واکسیناسیون در مقابل بستری شدن در بیمارستان، مرگ و به صورت کلی در مقابل عفونت ها محافظت بوجود می آورد.





منبع:

1400/07/19
10:24:23
5.0 / 5
658
تگهای خبر: اطمینان , تحقیقات , خدمات , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
انجمن پارسیان Parsian Forum