مقابله با بسیاری بیماری ها با مصرف غذای خانگی

مقابله با بسیاری بیماری ها با مصرف غذای خانگی

به گزارش انجمن پارسیان كارشناسان موسسه Silent Spring در آمریكا به این نتیجه رسیده اند كه مصرف غذای بسته بندی شده و فست فودها می تواند تاثیر مضری بر بدن انسان بگذارد چون حاوی تركیبی معروف به ˮپرفلوئورواكتان سولفونیك اسیدˮ (Perfluorooctanesulfonic acid) است.


به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایسنا، كارشناسان سلامت معتقدند كه غذای خانگی مفیدترین غذا برای سلامتی است.
شركت كنندگان در این مطالعه درباره غذای مصرفی خود طی ۲۴ ساعت، یك هفته، یك ماه و ۱۲ ماه اخیر گزارش داده و همینطور آزمایش برای كشف میزان پرفلوئورواكتان سولفونیك اسید در خون این افراد انجام شد.
معلوم شد میزان پرفلوئورواكتان سولفونیك اسید در خون افرادی كه غذای خانگی می خورند، بسیار كمتر و در نتیجه احتمال ابتلای آنها به سرطان و دیگر بیماری ها پایین تر است.
به گزارش اسپوتنیك، دانشمندان ثابت كرده اند كه پرفلوئورواكتان سولفونیك اسید می تواند سبب ابتلای انسان به بیماری های سرطانی، امراض غده تروئید، تضعیف سیستم ایمنی، كاهش وزن در نوزادان و همینطور ناباروری شود.



1398/07/19
22:54:27
5.0 / 5
3426
تگهای خبر: سیستم , شركت , مطالعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
انجمن پارسیان Parsian Forum