مصرف شیر علایم بیماری ام اس را تشدید می کند

مصرف شیر علایم بیماری ام اس را تشدید می کند

بررسی های علمی نشان داده است مصرف لبنیات و بخصوص شیر می تواند علایم بیماری ام اس را در مبتلایان تشدید کرده و درد و رنج افراد را بیشتر کند.



به گزارش انجمن پارسیان به نقل از نیواطلس، محققان دانشگاه های بن و ارلانگن-نورنبرگ با یافتن یک پروتئین خاص در شیر گاو به این نتیجه رسیده اند که همین مسئله سلول های ایمنی بدن انسان را تحریک کرده و در نتیجه سلول های عصبی مغز افراد مبتلا به ام اس صدمه می بینند.
استفانی کورتن، محققی که از سال ۲۰۱۸ روی این مورد کار می کند، اظهار داشت: ما بارها و بارها از مبتلایان به ام اس شنیده ایم که هنگام مصرف شیر، پنیر یا ماست احساس بدتری دارند. بنابراین ما به یافتن علت این مورد علاقه مند شدیم. نخستین گام شناسایی ماده خاصی در شیر بود که می تواند علایم ام اس را افزایش دهد.
وی اضافه کرد: با بررسی در برخی از موش ها، محققان دریافتند که کازئین مقصر اصلی این رویداد است. اما محققان بیشتر به این مورد علاقه داشتند که چگونه این پروتئین خاص شیر می تواند سبب صدمه عصبی در رابطه با ام اس شود.
بررسی های بیشتر نشان داد کازئین سبب واکنش اشتباه سیستم ایمنی بدن می شود. این بدان معناست که کازئین شبیه همان آنتی ژن هایی است که سلول های ایمنی را مجبور به هدف قرار دادن اشتباهی سلول های مغزی سالم می کنند. از همین رو افراد مبتلا به ام اس باید از مصرف لبنیات پرهیز کنند.


منبع:

1400/12/15
23:30:28
5.0 / 5
436
تگهای خبر: دانشگاه , سیستم , علم , محققان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
انجمن پارسیان Parsian Forum