كوثری:

مرتضوی می تواند رای اکثریت مجلس را بدست آورد

مرتضوی می تواند رای اکثریت مجلس را بدست آورد

كوثری: مرتضوی می تواند رای اکثریت مجلس را بدست آورد


اسماعیل کوثری در گفتگو با ایسنا ضمن اشاره به معرفی صولت مرتضوی بعنوان وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: آقای مرتضوی دارای سابقه خیلی خوب بوده و امتحان پس داده است؛ او مسئولیتش را از بخشداری آغاز کرده و تا استانداری پیش رفت و در دولت سیزدهم معاون اجرایی رئیس جمهوری شد. این نشان دهنده تسلط وزیر پیشنهادی کار به امور و حتی عملکرد تمام وزارت خانه هاست.
وی ضمن اشاره به جلسات کمیسیون ها با وزیر پیشنهادی کار اظهار داشت: آقای مرتضوی از بامداد روز گذشته تابحال در جلساتی با نمایندگان مجلس شرکت کرده؛ ایشان در تمام سفرها بعنوان معاون اجرایی رئیس جمهوری همراه با آقای رییسی بوده و از آغاز این دولت هم تعامل خوبی با مجلس داشته است. همه اینها نشان داده است که آقای مرتضوی با رای بالا برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انتخاب خواهد شد.
کوثری ابراز امیدواری کرد که با حضور مرتضوی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشکلات این وزارت خانه بخصوص در ارتباط با قشر کارگری حل شود.



1401/07/25
23:15:44
0.0 / 5
613
تگهای خبر: سفر , شركت
این پست را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این پست
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
دوستان انجمن پارسیان
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

انجمن پارسیان Parsian Forum