شروع ثبت نام وام بازنشستگان

شروع ثبت نام وام بازنشستگان

به گزارش انجمن پارسیان، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: ثبت نام وام قرض الحسنه 20 میلیونی بازنشستگان از شنبه 27 خرداد شروع شده و تا 31 خرداد ادامه دارد. این تسهیلات در این مرحله، به 40 هزار بازنشسته و مستمری بگیر تامین اجتماعی پرداخت می شود.


به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایسنا، میرهاشم موسوی پرداخت بموقع مستمری، توسعه خدمات درمانی و تسهیل در ارائه این خدمات و توجه به معیشت و موضوعات رفاهی بازنشستگان و مستمری بگیران را از اولویت های اصلی سازمان تامین اجتماعی اعلام نمود و اظهار داشت: رقم وام قرض الحسنه بازنشستگان تامین اجتماعی، از ۱۲ میلیون تومان سال قبل به ۲۰ میلیون تومان بالا رفته است و در ماه جاری از بیست وهفتم تا پایان خرداد ثبت نام از متقاضیان دریافت تسهیلات به انجام می رسد. پس از انجام این مرحله و مشخص شدن افراد واجد شرایط به تعداد ۴۰ هزار نفر، در آستانه دهه مبارک امامت و ولایت، پرداخت مرحله اول وام قرض الحسنه بازنشستگان را در دستور کار خواهیم داشت.
وی ادامه داد: در این مرحله، بازنشستگان و مستمری بگیران می توانند با مراجعه به کانون های بازنشستگان در سراسر کشور برای دریافت این تسهیلات ثبت نام کنند. برای دریافت این تسهیلات نیازی به ضامن نیست و این وام با توافقی که میان سازمان تامین اجتماعی و بانک رفاه کارگران انجام شده است، بصورت قرض الحسنه به بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان پرداخت می شود. پس از ثبت نام، کلیه مراحل بررسی شرایط متقاضیان و پرداخت این تسهیلات بصورت غیرحضوری به انجام می رسد و نیازی به مراجعه بازنشستگان به بانک و شعب تامین اجتماعی وجود ندارد.
بر طبق گزارش روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، مالکیت تلفن همراه، نداشتن سابقه چک برگشتی، نداشتن بدهی معوق به نظام بانکی، استفاده نکردن از تسهیلات مشابه بانک رفاه در دو سال گذشته، و داشتن سن بین ۱۸ تا ۷۷ سال و همین طور داشتن حساب در بانک رفاه کارگران با حداقل ۱۰۰ هزار تومان موجودی شرایط دریافت این تسهیلات است.
به گزارش روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، در صورت دارا بودن این شرایط متقاضیان در این مرحله می توانند بوسیله کانون های بازنشستگی ثبت نام خودرا نهایی کنند و نیازی به مراجعه حضوری به بانک و سازمان تامین اجتماعی ندارند و در صورت داشتن شرایط، مبلغ تسهیلات به حساب مستمری بگیر واریز می شود. بازپرداخت این تسهیلات دو ساله بصورت قرض الحسنه با کارمزد ۴ درصد است.




منبع:

1402/03/27
16:46:56
5.0 / 5
516
تگهای خبر: توسعه , خدمات , كشور
این پست را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این پست
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

انجمن پارسیان Parsian Forum