انتقاد نماینده نیشابور از تفاوت حقوق معلمان و پزشكان

انتقاد نماینده نیشابور از تفاوت حقوق معلمان و پزشكان

انجمن پارسیان: نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی از تفاوت حقوق دریافتی معلمان و پزشكان انتقاد نمود.


به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایسنا، هاجر چنارانی در جلسه نوبت پس از ظهر امروز (سه شنبه) مجلس و در جریان طرح سوالش از وزیر آموزش و پرورش درباب ارتقای جایگاه آموزش و پرورش اظهار داشت: هم اكنون فاصله حقوق معلمان و پزشكان ۴۰ برابر است و دریافتی یك دندانپزشك برای سه ساعت كار به اندازه حقوق یك ماه یك معلم است. امروز چه فرقی بین هیأت علمی، استاد دانشگاه و آموزگاری است كه با دانش آموزان مقطع ابتدایی كار می كند؟ در حالیكه كار آموزگار به مراتب سخت تر است ولی آنچه برای اساتید هست برای معلمین با همان رتبه علمی هم وجود دارد.
چنارانی همین طور اظهار داشت: سوال ما این است كه وزارت آموزش و پرورش چه اقدامی برای احتساب آخرین مدرك تحصیلی همكاران آموزش و پرورش كرده؟ چه برنامه عملیاتی در امتداد پتانسیل های آموزش و پرورش برای اقتصاد مقاومتی داشته و در امتداد نمایش پیوست های آموزش و پرورش برای وزارتخانه های مرتبط چه كار كرده است؟
وی با انتقاد از گسترش مدارس پولی باز اظهار داشت: در هیچ جای دنیا به اندازه ایران اینقدر مدرسه خصوصی نداریم. شما می خواستید مدارس تیزهوشان را هم واگذار كنید. كجا مقرر است جلوی این كار گرفته شود؟ قرار بود تمام مردم از آموزش بلاعوض استفاده كنند اما آیا این كار انجام شده است.
نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینكه قرار بود حافظه محوری از مدارس كنار گذاشته شود اظهار داشت: بگفته خود شما ۸۵ تا ۹۰ درصد ورودی های دانشگاه نیاز به كنكور ندارند اما كنكور و مافیای آن چه منافع اقتصادی برای آموزش و پرورش دارد؟
وی با اشاره به اینكه اگر نگرش ها به جامعه فرهنگیان تغییر كند جامعه در حال توسعه باز به جامعه توسعه یافته تغییر می كند اضافه كرد: بودجه دولت ۴۵۰ هزار میلیارد تومان است كه ۴۰ هزار میلیارد تومان آن به آموزش و پرورش اختصاص می یابد و ۹ درصد بودجه كشور را در اختیار دارد اما چرا ما هر سال كاهش بودجه داریم و چرا حقوق دانشجویان دانشگاه فرهنگیان امسال شامل افزایش نشده است؟ علاوه بر این ۹۹ درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود و یك درصد برای آب و برق و كیفیت بخشی به آموزش و پرورش اختصاص می یابد. چرا این وزارتخانه معاونت اقتصادی ندارد؟
نماینده مردم نیشابور در مجلس خطاب به وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: چرا لایحه ای برای اصلاح وضعیت آموزش و پرورش به مجلس نیاوردید؟ لازم است برای واگذاری ساخت و ساز و نگهداری مدارس به شهرداری ها، اختصاص درصدی از فروش نفت و مالیات به آموزش و پرورش، اصلاح روش بودجه ریزی در آموزش و پرورش، اصلاح وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان و زیرساخت های اقتصادی آموزش و پرورش اقدامی انجام دهید.
چنارانی با اشاره به اینكه آموزش و پرورش چهار اردوگاه بزرگ كشوری، ۵۴ اردوگاه استانی و ۲۰۵ اردوگاه در سطح شهرستان ها دارد، اظهار داشت: اردوگاه ها برای معیشت فرهنگیان چه كردند؟ شما می توانید برای آنها سرمایه گذار جذب كنید. ما آمادگی داریم كه لایحه ای برای زیرساخت جذب سرمایه گذاری در آموزش و پرورش بیاوریم.
چنارانی درانتها با اشاره به اینكه هر وزارتخانه باید پیوست آموزش و پرورش داشته باشد اظهار داشت: اگر دانش آموزی در مدرسه ای می سوزد، وزارت نفت مدیون اوست. برای اینكه باید برای وضعیت سوخت مدارس اقدامی انجام دهد. وزارت نیرو باید برای وضعیت برق، وزارت ارتباطات برای وضعیت تلفن و اینترنت و وزارت ورزش برای وضعیت ورزش مدارس باید اقدامی انجام دهد.
به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایسنا، علی مطهری كه اداره جلسه علنی مجلس را بر عهده داشت با اشاره به اظهارات چنارانی درباب تفاوت حقوق معلمان و پزشكان اظهار داشت: پزشكانی كه استخدام می شوند حقوق شان مثل بقیه است و پزشك خصوصی كار خودش را دارد و این مقایسه كه گفتید حقوق آنها ۴۰ برابر معلمین است خیلی دقیق نبود.
مطهری همین طور تصریح كرد: طبق یادداشتی كه به من دادند بر خلاف آنچه شما گفتید افزایش حقوق در دانشگاه فرهنگیان انجام شده است.




منبع:

1398/02/24
21:25:27
5.0 / 5
4364
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
انجمن پارسیان Parsian Forum