توسط دانشگاه تربیت مدرس؛

دوازدهمین جایزه بزرگ ملی بیوتكنولوژی به ۳ برگزیده اعطا می شود

دوازدهمین جایزه بزرگ ملی بیوتكنولوژی به ۳ برگزیده اعطا می شود

به گزارش انجمن پارسیان رئیس مركز تحقیقات و توسعه زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس اظهار داشت: دوازدهمین جایزه بزرگ ملی بیوتكنولوژی به 3 شركت كه محصول خودرا در حوزه زیست فناوری تولید و عرضه نموده اند، تعلق می گیرد.


به گزارش انجمن پارسیان به نقل از مهر، فاطمه رهبری زاده در نشست خبری سومین همایش ملی روز زیست فناوری در سالن جلسات دانشكده پزشكی، اعطای دوازدهمین جایزه بزرگ ملی بیوتكنولوژی را یكی از برنامه های سومین همایش روز زیست فناوری اعلام نمود و اظهار داشت: این جایزه توسط دانشگاه تربیت مدرس به ۳ شركت كه محصول خودرا در حوزه زیست فناوری تولید و به بازار عرضه نموده اند، تعلق می گیرد.
وی اضافه كرد: تابحال حدود ۳۰ طرح به دبیرخانه همایش ارسال شده و از بین طرح های ارسالی ۳ طرح بعنوان جایزه بزرگ ملی انتخاب و معرفی می شود.
رئیس مركز تحقیقات و توسعه زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس این دانشگاه را قطب بیوتكنولوژی كشور اعلام نمود و اضافه كرد: یكی از رسالت های این دانشگاه اعطای جایزه بزرگ بیوتكنولوژی است كه از حدود ۱۴ سال پیش این كار شروع شده و دوازدهمین جایزه بزرگ ملی آن به برگزیدگان اهدا خواهد شد.
وی با اشاره به اینكه زیست فناوری می تواند یك نقطه قوت برای ایجاد درآمدهای پایدار باشد، اظهار داشت: این حوزه می تواند ما را از اتكاء كامل به درآمدهای نفتی نجات داده و درآمدهای پایدار برپایه دانش كه حاصل تلاش استادان دانشگاه، دانشجویان، كارآفرینان و فناوران ما است را فراهم آورد.
رهبری زاده، برنامه دیگر این رویداد را انجام تعدادی سخنرانی كلیدی در این عرصه اعلام نمود و اظهار داشت: آنها در مورد اینكه چطور بیوتكنولوژی در ایران به این سطح رسیده است، صحبت خواهند كرد. با این گونه برنامه ها در تلاش هستیم امید و انگیزه در میان دانشجویان ایجاد نماییم تا از دانش این حوزه برای اعتلای كشور استفاده گردد.
وی با اشاره به اینكه ایده بازار از دیگر برنامه های این همایش است، اظهار داشت: دانشجویانی كه ایده منجر به محصول دارند، در چارچوب این برنامه فرصت سه دقیقه ای دارند تا ایده خودرا بیان كنند. ایده های برتر را كمك نماییم به محصول تبدیل شوند.
رییس مركز تحقیقات و توسعه زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس بخش دانشجویی را از دیگر برنامه های این همایش اعلام نمود و اظهار داشت: در این بخش تلاش شده تا علاوه ایجاد فضای تعامل و تبادل دانشجویان و استادان با فناوران، فرهنگ سازی در حوزه زیست فناوری هم ایجاد شود.
وی اضافه كرد: یكی از مدارس تهران دعوت شده تا دانش آموزان نخبه و دارای ایده در حوزه زیست فناوری این مدرسه در این همایش حضور پیدا كنند، از این طریق اهتمام می شود فرهنگ سازی در حوزه زیست فناوری صورت گیرد.
صادق باباشاه معاون پژوهشی و اجرایی مركز تحقیقات و توسعه زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس، همین طور در این مراسم اظهار داشت: مسابقه ملی ایده بازار زیستی همچون برنامه های این همایش است كه تابحال ۴۰ ایده دانشجویی به دبیرخانه همایش ارسال شده است.
وی ادامه داد كه دانشجویان تا یك روز پیش از برگزاری این رویداد فرصت دارند ایده های خودرا به دبیرخانه همایش ارسال نمایند. برگزیدگان این بخش هم مورد تقدیر و تجلیل قرار می گیرند.
باباشاه ادامه داد كه كارگاه های آموزشی در حاشیه این همایش برگزار می گردد تا علاوه بر زمینه تجاری سازی محصولات و ایجاد بسترهای مناسب برای فعالیت هم صورت گیرد.
سومین همایش ملی روز زیست فناوری در تالار شهید چمران دانشگاه تربیت مدرس روز ۲۷ آذر ماه میزبان طیف گسترده ای از مخاطبان حوزه زیست فناوری شامل دانشجویان، دانش آموزان و اعضای هیات علمی دانشگاه های سراسر كشور و كارآفرینان و فناوران است.
این همایش یك روزه متشكل از ۴ رویداد شامل اهداء دوازدهمین جایزه بزرگ ملی بیوتكنولوژی، مسابقه ملی ایده بازار زیستی، نمایشگاه فن بازار و استارتاپ شو می باشد.
ایجاد امید و خودباوری در جوانان، رونق كسب و كار، كارآفرینی و پشتیبانی از محصولات ملی همچون اهداف برگزاری سومین همایش ملی روز زیست فناوری است.


منبع:

1398/09/24
11:54:19
5.0 / 5
4875
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
انجمن پارسیان Parsian Forum