در حال بروزرسانی...
اعلام آمادگی جمعیت هلال احمر و استانداری های كشور به سیستان و بلوچستان
به گزارش انجمن پارسیان ایسنا/سیستان و بلوچستان به دنبال بارش شدید باران در سیستان و بلوچستان و احتیاج به كمك فوری به مردم این استان از جانب نهادهای مرتبط و مردم، مدیران عامل جمعیت هلال احمر استان ها و مدیران كل مدیریت بحران استانداری های سراسر كشور، اعلام آمادگی كردند.
اعلام آمادگی آذربایجان غربی برای كمك به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
مدیركل مدیریت بحران استانداری آذربایجان غربی از آمادگی این استان برای كمك به سیل زدگان سیستان و بلوچستان خبرداد.
امیرعباس جعفری در گفت و گو با ایسنا با اشاره به وقوع سیل در سیستان وبلوچستان ضمن ابراز همدردی با سیل زدگان خاطرنشان كرد: باآنكه آذربایجان غربی استان معین در ارتباط با كمك به سیل زدگان این استان نیست اما آذربایجان غربی آمادگی برای ارسال اقلام امدادی و خوراكی به سیل زدگان را دارد.
وی افزود: متاسفانه برپایه اخبار واصله حجم خسارت وارده به منازل و اراضی كشاورزی و تاسیسات و زیرساخت ها و راه های ارتباطی در سیستان و بلوچستان بسیار بالا است كه آذربایجان غربی در صورت درخواست كمك، آماده كمك رسانی است.
استان اردبیل آماده كمك رسانی به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
مدیركل مدیریت بحران استان اردبیل اظهار داشت: استان اردبیل آمادگی كمك رسانی به سیل زدگان منطقه سیستان و بلوچستان را دارد و در صورت اعلام نیاز ما در كنار مردم سیل زده خواهیم بود.
فرهاد عبدالعلیپور در گفتگو با ایسنا، اظهار نمود: هم اكنون هیچ كمك و نیرورسانی از استان اردبیل به سیل سیستان و بلوچستان درخواست نشده در صورت اعلام نیاز ما آمادگی داریم نیروها و تجهیزات خویش را به این منطقه اعزام نماییم.
وی با اشاره به اینكه در هر حادثه و رخداد طبیعی استان های معین انتخاب شده و مدیریت بحران در سطح ملی خدمات رسانی را انجام می دهد، تصریح كرد: مدیریت بحران استان اردبیل در وضعیت آماده باش كامل است، لیكن به علت پیشگیری از ازحام و شلوغی در خدمات رسانی به سیل زدگان سیستان و بلوچستان هنوز هیچ درخواست نیرویی به ما ابلاغ نشده است.
مدیر كل مدیریت بحران استان اردبیل اضافه كرد: استان اردبیل نسبت به ارسال غذا، لوازم بهداشتی، ملزومات هلال احمر و... آمادگی خویش را به مسؤلان منطقه سیل زده سیستان و بلوچستان اعلام نموده كه به محض درخواست نسبت به اعزام نیرو و ارسال كمك ها اقدام می نماییم.
عبدالعلیپور به وضعیت لایروبی رودخانه های استان با هدف كاستن از حوادث طبیعی و مقابله با سیل اشاره نمود و اظهار داشت: در استان اردبیل ما اقدامات مختلف پیشگیرانه همچون لایروبی رودخانه ها را انجام دادیم اما در مواقعی كه میزان بارش فراتر از ظرفیت رودخانه باشد سیلاب رخ می دهد كه در این مواقع هم مدیریت بحران استان اردبیل آمادگی مقابله با مخاطرات را دارد.
وی به بارش برف در اردبیل هم اشاره و خاطرنشان كرد: ما اقدامات شاخه زنی درختان را كه در زمان وقوع بارش سنگین برف منجر به قطعی برق می شود توسط شهرداری ها و ادارات برق انجام دادیم و مشكلی از این بابت در اردبیل وجود ندارد.
اعلام آمادگی نیروهای امدادی چهارمحال و بختیاری برای كمك رسانی به مردم سیستان و بلوچستان
نیروهای امدادی مدیریت بحران و جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری آمادگی خویش را برای كمك رسانی به مردم سیل زده سیستان و بلوچستان اعلام نمودند.
مرتضی زمانپور سرپرست مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با ایسنا، اظهار نمود: مدیریت بحران استان آمادگی خویش را به مدیریت بحران كشور اعلام نموده است.
وی اضافه كرد: به محض اعلام درخواست، دستگاه های ذیربط و تجهیزات و امكانات مورد احتیاج به سیستان و بلوچستان ارسال می شوند.
در ادامه سید احمد مرتضوی فرد مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری هم در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اعلام آمادگی این مجموعه برای كمك رسانی به مردم سیل زده سیستان و بلوچستان، تصریح كرد: هم اكنون درخواست كمك رسانی به مردم سیل زده، از استان های معین انجام می شود، اما به محض اعلام درخواست، لوازم مورد نیاز و نیرو از جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری به آن استان اعزام خواهد شد.
ارسال 2467 بسته غذایی توسط جمعیت هلال احمر خراسان شمالی به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
معاون امداد و نجات هلال احمر خراسان شمالی از ارسال دو هزار و 467 بسته غذایی توسط جمعیت هلال احمر این استان به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان اطلاع داد.
ابوالفضل محبان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینكه بسته های مذكور 72 ساعته بوده اند، اظهار داشت: هر بسته شامل چهار كنسرو ماهی، چهار كنسرو لوبیا، دو بسته برنج، یك بسته خرما، 10 قاشق و 10 چنگال بوده است.
وی اضافه كرد: علاوه بر آن 965 بسته قند 700 گرمی هم طی دو محموله بار ارسال شده است.
محبان با اشاره به اینكه نیروهای امداد و نجات هلال احمر خراسان شمالی در آماده باش به منظور عرضه كمك و خدمات به مردم سیل زده سیستان و بلوچستان هستند، افزود: هنوز از جانب استان سیستان و بلوچستان درخواست نیرو برای كمك رسانی از این استان نشده است.
وی در پاسخ به این سؤال كه آیا در استان پایگاه هایی برای جمع آوری كمك های مردمی برپا می شود و یا اینكه شنیده شده مردم سیل زدگان نیاز جدی به آب دارند؟ اظهاركرد: هم اكنون تمامی انبارهای هلال احمر انباشته از اقلام مورد نیاز حادثه دیدگان است و تصور نمی گردد كه نیازی به جمع آوری كمك های مردمی باشد.
این مقام مسئول خاطرنشان كرد: از جانب دیگر وزارت نیرو از گذشته امر آب رسانی به این منطقه را برعهده داشته و و الان هم اعلام شده است كه این وزارتخانه امر آبرسانی را به صورت سیار انجام می دهد.
ارسال ۴۰۰ چادر برای سیل زدگان سیستان و بلوچستان
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی اظهار داشت: شب گذشته یك دستگاه تریلی حامل ۴۰۰ دستگاه چادر تیپ دو برای سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان ارسال شد.
محمد رحیم شهریاری، امروز دوشنبه ۲۳ دی، در جمع خبرنگاران اظهار نمود: در صورت بروز هرگونه حادثه فرا استانی در استان های همجوار این استان خویش را موظف به همكاری در امر امدادرسانی می داند.
وی، خراسان جنوبی را یكی از استان های معین سیستان و بلوچستان برشمرد و اضافه كرد: با عنایت به همجواری استان با سیستان و بلوچستان در زمان بروز حوادث آماده هر نوع همكاری با این استان هستیم.
به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایسنا، مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با اشاره به اینكه در این راستا تابحال یك دستگاه تریلی حامل 400 دستگاه چادر به منطاق سیل زده سیستان و بلوچستان ارسال شده است، تصریح كرد: تمامی نیروهای امدادی این جمعیت برای اعزام به مناطق سیل زده كشور آمادگی دارند.
شهریاری خاطرنشان كرد: نحوه جمع آوری كمك های نقدی و غیرنقدی متعاقبا اعلام خواهد شد.
آماده كمك رسانی به سیل زدگان سیستان و بلوچستان هستیم
مختار سلحشور مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان در گفتگو با ایسنا، اظهار نمود: ما از آغاز ورود سامانه بارشی در پنج شنبه شب گذشته (۱۹ دی ماه) در آماده باش كامل بودیم، نجات گران و امدادگران آماده خدمت رسانی بودند.
سلحشور خاطرنشان كرد: در مورد سیل استان سیستان و بلوچستان هم ما اعلام آمادگی كردیم تا هر اعلام نیازی كه داشته باشند با برنامه ریزی های صورت گرفته به آنها كمك نماییم.
وی افزود: هم اكنون تمامی نیروهای ما در حال انجام خدمت در شرق استان هرمزگان هستند اما بااین حال به صورت كامل آمادگی داریم هر نیازی از استان سیستان و بلوچستان اعلام گردد در حد توانایی خود كمك نماییم.
آماده اعزام نیرو و تجهیزات به سیستان و بلوچستان هستیم
مدیركل مدیریت بحران استان قزوین اظهار داشت: با عنایت به بروز سیل در استان سیستان وبلوچستان این آمادگی در استان قزوین وجود دارد تا نیرو و تجهیزات ارسال نماید ولی تابحال درخواستی از جانب وزارت كشور در خصوص اعزام ابلاغ نشده است.
قدرت الله مهدیخانی، مدیركل مدیریت بحران استان قزوین در گفتگو با ایسنا اظهار نمود: با عنایت به بروز سیل در سیستان وبلوچستان تابحال وزارت كشور درخواستی مبنی اعزام نیرو و امكانات از استان قزوین نداشته است.
وی با اشاره به اینكه ما این آمادگی را داریم تا در صورت درخواست وزارت كشور خدمت رسانی داشته باشیم، اضافه كرد: معمولاً در حوادث اولویت با استان های همجوار است كه بعنوان استان معین مطرح می شوند.
مدیركل مدیریت بحران استان بیان نمود: قزوین معین استان های زنجان، گیلان، البرز، همدان و استان مركزی است و اگر اتفاق در این شهرها رخ دهد به صورت خودكار اعزام نیرو و امكانات را خواهیم داشت.
وی اشاره كرد: برای استان های دوردست حتما باید دستورالعملی از جانب وزارت كشور ارسال شود و امكانات مورد نیاز را از ما درخواست كنند، برای سیل زاهدان تا الان درخواستی به ما ارسال نشده است، اما درصورت فراخوان امكانات، این آمادگی را برای اعزام داریم.
مهدیخانی خاطرنشان كرد: در نوروز ۹۸ علیرغم بروز سیل در بعضی مناطق استان قزوین، ما به استان مازندران و گلستان كه درگیر سیل بودند امدادگر، پزشك و ماشین آلات فرستادیم، باز هم این آمادگی در استان وجود دارد تا در حد توان كمك انجام دهیم.
ارسال دو محموله موادغذایی از سمنان برای سیلزدگان سیستان و بلوچستان
مدیرعامل هلال احمر استان سمنان از اعزام دو كامیون حاوی موادغذایی هلال احمر این استان برای سیل زدگان سیستان و بلوچستان اطلاع داد.
مظفر محمدخانی در گفتگو با ایسنا با اشاره به اینكه یك كامیون 10 تن شامل مواد غذایی مورد نیاز سیل زدگان شب گذشته راهی سیستان و بلوچستان شد اظهار نمود: یك تریلی كانتینردار دیگر بارگیری و بعدازظهر امروز برای كمك به هموطنان سیل زده در استان سیستان و بلوچستان اعزام می شود.
وی خاطرنشان كرد: عمده اقلام ارسال شده شامل موادغذایی، قند، شكر، كنسروجات، حبوبات، آب معدنی، انواع موادغذایی و... از انبارهای ذخیره این استان به سیستان و بلوچستان ارسال شد.
مدیرعامل هلال احمر استان سمنان با اشاره به اینكه موادمورد نیاز معمولا از راه هلال احمر كشور به استان ها ابلاغ می شود افزود: محموله های ارسالی برپایه دستور هلال احمر كشور از انبارهای جمعیت هلال احمر بارگیری و ارسال شده است.
وی در پاسخ به پرسشی در مورد آمادگی اعزام نیرو برای كمك به هموطنان سیل زده اظهار نمود: هلال احمر استان آمادگی لازم را دارد اما شرایط بگونه ای نیست كه نیازی به اعزام نیرو باشد و اگر هم نیازی به اعزام نیروی امدادی باشد معمولا از استان های معین و نزدیك این استان همچون كرمان، یزد، فارس و... صورت می گیرد.
مدیرعامل هلال احمر استان سمنان در پاسخ به پرسش ایسنا در مورد وضعیت ذخائر انبارها در این استان اظهار داشت: خوشبختانه وضعیت ذخائر اقلام مورد نیاز در انبارهای استان وضعیت مطلوبی است و هیچ مشكلی از این بابت وجود ندارد.
اعزام یك فروند بالگرد به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
مدیركل مدیریت بحران استان كرمان اظهار داشت: مقرر است یك فروند بالگرد و اقلام امدادی امروز به مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان اعزام شود.
"مجید سعیدی" در گفتگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت روستاهای استان كرمان به دنبال بارش برف و باران، اظهار نمود: هم اكنون روستایی در محاصره سیلاب نداریم و مشكل حل شده است.
وی با اشاره به اینكه بارندگی تا شب گذشته ادامه داشته، اضافه كرد: در ایام اخیر ۲۷۲ راه روستایی كه براثر سیلاب و برف مسدود شده بود، بازگشایی شده است.
مدیركل مدیریت بحران استان كرمان بیان نمود: همینطور مقرر است یك فروند بالگرد و اقلام امدادی امروز به سیستان و بلوچستان اعزام شود.
محموله 20 تنی مواد غذایی برای سیل زدگان سیستان و بلوچستان ارسال شد
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان كرمانشاه با اشاره به اینكه الان محموله 20 تنی مواد غذایی در حال ارسال به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان است، اظهار داشت: در صورت نیاز بالگرد، نیرو و امكانات دیگر را هم به این مناطق اعزام می نماییم.
عادل شفیعی در گفت و گو با ایسنا، درباره برنامه هلال احمر استان برای ارسال كمك به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان، اظهار نمود: الان یك تریلی مواد غذایی شامل برنج، روغن، حبوبات و... در حال ارسال به این منطقه است.
وی افزود: این محموله حدودا 20 تنی شامل بسته های غذایی 72 ساعته و یك ماهه است و می تواند نیاز هزار خانوار را پوشش دهد.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان كرمانشاه با اشاره به اینكه تا كنون فقط در همین زمینه از هلال احمر استان كرمانشاه درخواست كمك شده، خاطرنشان كرد: هر زمان كه درخواستی در زمینه اعزام نیرو و سایر امكانات دریافت نماییم، اقدامات لازم را در این حوزه انجام خواهیم داد، اما تابحال درخواستی در این بخش نداشتیم.
شفیعی از آماده باش بالگرد هلال احمر استان هم اطلاع داد و تصریح كرد: اگر درخواستی برای اعزام بالگرد وجود داشته باشد در این حوزه هم آماده ایم، اما الان چهار فروند بالگرد در مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان مستقر است.
وی درباره جمع آوری كمك های مردمی هم تصریح كرد: فعلا در این بخش هم درخواستی نداشتیم.
استان مركزی برای كمك رسانی به سیل زدگان سیستان و بلوچستان اعلام آمادگی كرد
مدیركل مدیریت بحران استانداری مركزی از آمادگی این استان برای كمك رسانی به سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان اطلاع داد.
حمید غیاثی در گفتگو با ایسنا، اظهار نمود: از آنجاكه استان مركزی استان معین در ارتباط با كمك به سیل زدگان این استان نیست، بنابراین تابحال هیچ دستوری از سازمان مدیریت بحران كشور برای دستگاههای امدادی این استان به منظور كمك رسانی به سیل زدگان صادر نشده است.
وی با تاكید بر آمادگی كامل استان جهت ارسال نیروهای امدادی و اقلام امدادی و خوراكی برای سیل زدگان اظهار داشت: مردم استان مركزی همواره در كمك به همنوعان خود پیشتاز بوده اند و با وجود اینكه این استان امسال درگیر خسارات ناشی از سیل بود، اما كارنامه درخشانی در كمك رسانی به استان های گلستان، لرستان و خوزستان از خود بر جای گذاشت و در دو روز اخیر هم برخی از خیرین نیكوكار استان به صورت خودجوش اقداماتی را شروع كرده اند.
غیاثی با اشاره به سیل ویرانگر سیستان و بلوچستان و بی خانمان شدن برخی از هموطنان ضمن ابراز همدردی با سیل زدگان خاطرنشان كرد: مجموعه استان مركزی آماده كمك رسانی و اعزام نیروی امدادی است و چنانچه سازمان مدیریت بحران كشور دستور دهد بلافاصله اقدام خواهیم كرد.
همینطور مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مركزی از اعزام اولین محموله مواد غذایی هلال احمر این استان برای سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان اطلاع داد.
محمد محمدی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اعزام اولین محموله در صبح ۲۳ دیماه سالجاری اظهار نمود: این محموله مواد غذایی شامل ۶۰۰ كارتن بسته غذایی یك ماهه، چهار هزار و ۱۷۷ بسته عدس، كنسرو لوبیا دو هزار و ۱۱۹ قوطی، شكر سه هزار و ۳۵۰ بسته، قند ۹۹۴ بسته ۷۰۰ گرمی و دو هزار و ۵۰۰ بسته ۹۰۰ گرمی است.
وی ادامه داد: اولین محموله مواد غذایی جمعیت هلال احمر استان مركزی از محل اقلام دپوی امدادی ۱۶ گانه توسط یك دستگاه تریلی برای سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان ارسال شد.
وی با اشاره به فاصله زیاد استان مركزی و استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: به علت بعد مسافت، استان مركزی بعنوان استان معین این استان سیل زده شناخته نشده است و ازاین رو درخواستی در خصوص اعزام نیروی امدادی برای كمك رسانی به سیل زدگان دریافت نشده، اما با این وجود در حالت آماده باش هستیم و چنانچه تقاضایی در خصوص اعزام نیروی امدادی و تجهیزات صورت گیرد، اقدام خواهیم كرد.
محمدی با تاكید بر اینكه هنوز دستورالعملی در خصوص جمع آوری كمك های مردمی برای سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان به هلال احمر استان مركزی صادر نشده است، اظهار داشت: چنانچه مردم و خیرین استان مركزی تمایل به مشاركت در جمع آوری كمك های نقدی یا غیرنقدی برای سیل زدگان داشته باشند می توانند از راه رفتن به جمعیت هلال احمر استان و شعب شهرستانی یا واریز مبلغ به حساب ۹۹۹۹۹ بنام هلال احمر نزد همه بانكهای كشور در این امر خداپسندانه مشاركت داشته باشند.
وی با اشاره به اقدامات جهادی استان مركزی در زمینه یاری رساندن به مناطق سیل زده اظهار داشت: استان مركزی حضور موثری در مناطق سیل زده استان های لرستان و خوزستان امسال داشته است.
نحوه ارسال تجهیزات شهرداری تهران به مناطق سیل زده
رئیس مركز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران از برگزاری غرفه های كمك به مردم سیل زده سیستان و بلوچستان اطلاع داد.
غلامحسین محمدی در گفتگو با ایسنا، در مورد دستور شهردار تهران در خصوص كمك به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان اظهار داشت: با عنایت به جاری شدن سیل در استان سیستان و بلوچستان و با عنایت به حجم مشكلات ایجاد شده، روز گذشته شهردار تهران با استاندار سیستان و بلوچستان تماس تلفنی داشتند و استاندار سیستان و بلوچستان هم درخواست داشت كه شهرداری نسبت به ارسال اقلام ضروری همچون پتو، چادر و... اقدام نماید.
وی با اشاره به اینكه شب گذشته شهردار تهران به مناطق 22 گانه ابلاغ نمود كه در جهت تأمین امكانات فراخوان زده و همینطور با ایجاد غرفه هایی در سطح منطقه نسبت به جمع آوری كمك های مردمی برای سیل زدگان سیستان و بلوچستان اقدام نماید، اضافه كرد: از امروز این غرفه ها در سطح شهر برپا می شود و امیدواریم تا آخر هفته بتوانیم محموله های كمك های مردمی را به مناطق سیل زده ارسال نماییم.
محمدی با اشاره به اینكه با عنایت به مسدودی و تخریب مسیرها، ارسال تجهیزات در حال ارزیابی است، اظهار داشت: مسؤلان مربوطه در شهرداری در حال رایزنی با مسؤلان استان سیستان و بلوچستان هستند تا نوع ماشین آلات ارسالی و همینطور نحوه ارسال را بررسی نمایند.
وی در پاسخ به این سؤال كه آیا امكان دارد شهرداری تهران در چارچوب لایحه ای، بودجه ای را برای كمك به مردم سیل زده سیستان و بلوچستان در نظر بگیرد، اظهار داشت: بررسی ها در حال انجام می باشد. اگر میزان كمك ها از اختیارات شهردار بیشتر باشد و انجام كمكی ضروری باشد بطور قطع از راه عرضه لایحه به شورای شهر باید اقدام نمود.
تنهایمان نگذاشتید، تنهایتان نمی گذاریم
مردم آق قلا كه در اوایل سال جاری گرفتار خسارت های ناشی از سیل شده بودند، امروز خود مبادرت به جمع آوری كمك به مردم سیل زده سیستان و بلوچستان می كنند.
ابتدای سال جاری بود كه سیل شهرستان آق قلا را فرا گرفت و خانه های خیلی از مردم گرفتار آبگرفتگی شد. از همان ابتدا هم میهنان ما در اقصی نقاط كشور به یاری مردم سیل زده این شهرستان آمدند و مرهمی بر دردهای مردم شدند.
حال امروز كه مردم در نقطه ای دیگر از كشور در استان سیستان و بلوچستان گرفتار سیل شدند، آق قلایی ها كه خود رنج این مشكل را به چشم دیده اند، بلافاصله به یاری مردم این دیار شتافتند.
مردم آق قلا محل هایی را برای جمع آوری كمك به سیل زدگان سیستان و بلوچستان با نصب پارچه نوشته «تنهایمان نگذاشتید، تنهایتان نمی گذاریم» مشخص كردند.
به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایسنا، سیل در سه روز گذشته خسارت های زیادی به خانه ها، محصولات كشاورزی و زیرساخت های جنوب استان سیستان و بلوچستان وارد كرده است.
ادامه دارد..
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب