هشدار یك متخصص بیماری های عفونی

كرونا فقط برای سالمندان و بیماران نیست، همه در خطرند

كرونا فقط برای سالمندان و بیماران نیست، همه در خطرند

به گزارش انجمن پارسیان یك متخصص بیماری های عفونی با تاكید بر اینكه اگر نكات ضروری را رعایت نكنیم، شیب نزول مبتلاشدن به بیماری كووید 19 كندتر خواهد بود اظهار داشت: نخستین بار است كه این ویروس را تجربه می نماییم و هنوز معین نمی باشد در چه صورتی از بین خواهد رفت بدین سبب معتقدم از این پس شستن مكرر دست ها، رعایت فاصله اجتماعی و مراقبت از خود باید جزئی از فرهنگ مردم كشور شود.


دكتر اسداللهی در گفت و گو با ایسنا علوم پزشكی تهران، اظهار نمود: به تمامی مردم سفارش می نماییم تنها در صورت تهیه اقلام مورد نیاز و كار ضروری از منزل بیرون بروند. به كسانی هم كه بیماری كووید 19 را جدی نمی گیرند و به سفر رفتند و در تجمعات حضور می یابند و حتی برای كارهای غیر ضروری در خانه نمی مانند، سفارش می كنم حتما به بخش آی سی یو بیمارستان ها مراجعه كنند تا از نزدیك شاهد وضعیت جسمی و سن مبتلایان به بیماری كرونا باشند.
وی افزود: بعضی از مبتلایان به كووید 19 جوان هستند و بیماری زمینه ای ندارند، اما به سبب وخامت حال در بیمارستان بستری هستند و با استفاده از دستگاه زنده می باشند پس از تمام مردم درخواست داریم بدون افراط و تفریط این بیماری را جدی بگیرند و نكات بهداشتی را رعایت نمایند و در منزل بمانند.
متخصص بیماری های عفونی از افراط و تفریط عده ای در مواجهه با بیماری كرونا گله كرد و اظهار داشت: عده ای گرفتار افراط شدند، بسیار می ترسند و استرس دارند به شكلی كه زندگی خودرا مختل كردند و به صورتی گرفتار افسردگی و اختلالات شدند. از طرف دیگر عده ای گرفتار تفریط شدند، با وجود هشدارها و محدودیت ها، همچنان در بازار یا مكان های شلوغ حضور پیدا می كنند و به خریدهای غیر ضروری می پردازند، هر دو حالت اشتباه است و باید در عین داشتن تعادل، از خود مراقبت نماییم، در خانه بمانیم تا زنجیره انتقال شكسته شود.
دكتر اسداللهی رعایت نكاتی از طرف مبتلایان به بیماری كووید 19 را ضروری دانست و اشاره كرد: مبتلایان این بیماری باید همیشه از ماسك های معمولی استفاده نمایند و فاصله اجتماعی را حتی در منزل رعایت نمایند. دوره این بیماری حداقل دو هفته است و مبتلایان لازم است در این مدت زمان لوازم شخصی، لیوان، بشقاب و… جدای از دیگران داشته باشند.
این متخصص بیماری های عفونی اضافه كرد: هم اكنون ارتش بمنظور نگهداری بهبود یافتگان بیماری كووید 19، نقاهتگاه هایی مجهز تأسیس كرده است، بسیار بهتر است مبتلایان بعد از مرخص شدن از بیمارستان در این نقاهتگاه تحت مراقبت قرار گیرند در این صورت علاوه بر مراقبت های پزشكی، مبتلایان به شكلی در قرنطینه خواهند بود و تا اختتام دوره ریزش ویروس با افراد سالم ارتباط ندارند، بعد از آن با خیالی راحت و بهبودی كامل به آغوش خانواده باز گردند.
دكتر اسداللهی در پاسخ به این پرسش كه باتوجه به شرایط فعلی، چه زمانی شیب نزولی مبتلایان به بیماری كووید 19 را شاهد خواهیم بود؟ اظهار داشت: اگر نكات ضروری را رعایت نكنیم، شیب نزول كندتر خواهد بود. ممكنست از پیك مبتلاشدن عبور نماییم و با بازگشت مسافران باردیگر به پیك مبتلاشدن برسیم. به نظرم لازم است اخباری هشداردهنده را به صورت هدفمند به سمت كسانی سوق دهیم كه هنوز این بیماری را جدی نگرفتند. با بعضی از افراد هم باید با قوه قهریه برخورد كرد تا متوجه شوند این بیماری تنها برای افراد مسن و كسانی كه دارای بیماری زمینه ای هستند، نیست بلكه همگان در خطر هستیم.
وی اظهار نمود: چنان به هشدارها توجه نكنیم، تا مدت ها درگیر این بیماری خواهیم بود، برخی گمان می كنند با گرم شدن هوا این ویروس از بین خواهد رفت، اما همانطور كه سازمان بهداشت جهانی نیز اعلام كرد، نخستین بار است كه این ویروس را تجربه می نماییم و هنوز معین نمی باشد گرما سبب از بین رفتن این ویروس خواهد شد.
دكتر اسداللهی اظهار داشت: معتقدم از این پس شستن مكرر دست ها، رعایت فاصله اجتماعی و مراقبت از خود باید جدای از سیاست و حمكرانی، جزئی از فرهنگ مردم كشور شود.




منبع:

1399/01/08
21:36:50
5.0 / 5
3069
تگهای خبر: تخصص , دستگاه , سفر , كشور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
انجمن پارسیان Parsian Forum