رئیس پژوهشگاه رویان :

۳۵ هزار زوج نابارور صاحب فرزند شدند

۳۵ هزار زوج نابارور صاحب فرزند شدند

انجمن پارسیان: رییس پژوهشگاه رویان با اعلان اینکه طی سی سال عمر پژوهشگاه حدود 40درصد تحقیقات به درمان ناباروری منتهی شده است، اظهار داشت: بنا داریم شعبه دیگر مرکز درمان پژوهشگاه را در الجزایر راه اندازی نماییم.



دکتر عبدالحسین شاهوردی رییس پژوهشگاه رویان در آستانه ۳۰ سالگی این پژوهشگاه به خبرنگار مهر درباب کارهای پژوهشی و خدمات تخصصی رویان اظهار داشت: یکی از نقاط قوت پژوهشگاه رویان این بوده که برمبنای نیاز جامعه و هدف به انجام تحقیقات و درمان پرداخته است.
وی با اعلان اینکه این نیازها بار اقتصادی برای مردم و جامعه داشته اظهار داشت: حالا خدا را شکرگزاریم که جهاددانشگاهی توانسته همپای کشورهای اروپایی این هزینه ها را از دوش مردم بردارد.
رئیس پژوهشگاه رویان ضمن گرامیداشت یاد دکتر کاظمی آشتیانی؛ موسس پژوهشگاه رویان در هشتم خردادماه سی سال گذشته، اظهار داشت: حالا رویان در مرحله ای است که علاوه بر عرصه ناباروی بعنوان شروع گر عرصه فعالیت ها در پژوهشگاه، در زمینه سلول بنیادی، همانند سازی و… ورود پیدا کرده است.
وی با تاکید بر این که در ابتدا رویکرد پژوهشگاه رویان ارائه خدمات تخصصی، پژوهش و آموزش بوده است، افزود: حاصل این اقدامات بدست آوردن دانش درمان ناباروری و ورود به علوم نو دنیا دراین زمینه بوده است.
شاهوردی با اعلان اینکه زمان راه اندازی پژوهشگاه، تنها یک دهه بود که نخستین فرزند خارج رحمی متولد شده بود، اظهار داشت: این نشان میدهد که پژوهشگران و پژوهشگران در عرصه ناباروری ایرانی، با فاصله زمانی کوتاهی با دنیا کارهای خودرا شروع کردند و تا حالا هم توانسته اند در بحث خدمات تخصصی پاسخگو باشند.
رئیس پژوهشگاه رویان اشاره کرد: امروز می بینیم که مراکز ناباروری ای در کشور فعالیت می نمایند که مجموعه جهاددانشگاهی و رویان نقش موثری در توسعه آنها داشته اند؛ یکی از دلیلهای توسعه سریع این دانش، همین مسیر انتقال تجربه در قالب آموزش بوده است.
شاهوردی با تاکید بر این که خیلی از خدمات درمانی در مرکز خدمات تخصصی رویان، حاصل تحقیقات بوده است که این یکی از نقاط قوت پژوهشگاه محسوب می شود، بیان کرد: تمام زمینه ها و پروتکلهای درمان ناباروری که در کشورهای پیشرو وجود دارد در رویان نیز انجام می شود.
رئیس پژوهشگاه رویان افزود: تا حالا شاید نزدیک به بالای ۶۰۰ دانشجو در پژوهشگاه پایان نامه خودشان را انجام دادند که بخش اعظمی از این تحقیقات حالا به پروتکل درمانی رسیده است.
وی اضافه کرد: می توان اظهار داشت که نزدیک به ۴۰ درصد میزان موفقیت در پژوهش های رویان در فرآیند درمانی به کار گرفته می شود. در حقیقت حاصل میزان موفقیت در درمان از نتیجه تحقیقات بوده است.
وی اظهار داشت: رویان در این سی سال علاوه بر موفقیت در درمان ناباروری و پژوهش در حوزه های گوناگونی مانند پزشکی بازساختی، سلول های بنیادی، زیست فناوری و… توانسته است علاوه بر انتشار صدها مقاله پژوهشی، بیش از ۳۵ هزار زوج نابارور را صاحب فرزند کند.
رئیس پژوهشگاه رویان با تاکید بر این که پژوهشگاه رویان نیز توانسته با راه اندازی شرکتهای دانش بنیانی در زمینه نگهداری سلول های خون بند ناف و تولید سلول های بنیادی و تولید داروهای دامی نیز به عرصه تولید وارد شود.
وی اشاره کرد: این جایگاه رویان مدیون حمایت ها بوده و امیدوار هستیم که با همین حمایت ها این کار را دنبال نماییم و خدایی نکرده زمانی پیش نیاید که به سبب عدم سرمایه گذاری در از کشورهای پیشرو عقب بمانیم.
شاهوردی در پاسخ به سوالی در خصوص راه اندازی شعبه دیگر پژوهشگاه رویان اظهار داشت: نزدیک به یک سال است که مذاکراتی با الجزایر داشته ایم که شعبه دیگر پژوهشگاه رویان را در این کشور راه اندازی نماییم.
رئیس پژوهشگاه رویان افزود: بدین واسطه علاوه بر تربیت نیروهای انسانی یک مرکز درمان ناباروری رویان در الجزایر راه اندازی می شود. همین طور تجربیاتی بدست می آوریم که منجر به توسعه پژوهشگاه رویان در کشورهای دیگر خواهد شد.

1400/03/10
10:55:17
5.0 / 5
941
تگهای خبر: آموزش , پژوهشگاه , تحقیقات , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
انجمن پارسیان Parsian Forum