تحقیقات از تسلا به دلیل آتش گرفتن خودروی آن در کانادا

تحقیقات از تسلا به دلیل آتش گرفتن خودروی آن در کانادا

انجمن پارسیان: سازمان ایمنی خودرو ها در کانادا از تحقیقات در مورد علت آتش گرفتن یک خودروی ساخت شرکت تسلا در ونکوور اطلاع داده است.



به گزارش انجمن پارسیان به نقل از رویترز، وزارت حمل و نقل کانادا بعد از آتشسوزی یک خودروی تسلا مدل Y در ۲۰ می ۲۰۲۱ در ونکوور اعلام نمود تیم بررسی برخورد تحقیقات محلی را برای پی بردن به میزان ایمن سازی خودروی مذکور انجام داده است.
این وزارت خانه اضافه کرد: تسلا را از این حادثه آگاه کرده و هم اکنون در کوشش برای تعیین علت آتشسوزی است و اقدامات لازم را برای بازرسی مشترک از خودروی صدمه دیده انجام می دهد.
در عین حال اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه ایالات متحده روز پنجشنبه اعلام نمود از این حادثه آگاه است و برای کسب اطلاعات با تسلا شرکت سازنده تماس گرفته است.
بر اساس ویدئویی که از این حادثه انتشار یافته، مالک خودروی آتش گرفته می گوید یک اعلان خطا دریافت کرده و سپس دود را مشاهده کرده است.
راننده سپس می گوید برای بیرون آمدن از خودرو باید شیشه را بشکند و در نهایت به شیشه لگد می زند، چون به قول او همه چیز قطع می شود، برق کار نمی کند، در باز نمی گردد و شیشه ها پایین نمی آیند.


منبع:

1401/03/09
13:09:04
5.0 / 5
440
تگهای خبر: تحقیقات , شركت
این پست را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این پست
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

انجمن پارسیان Parsian Forum