عکس روز ناسا از ارواح کیهانی
انجمن پارسیان: عکس روز ناسا پنج بقایای ابرنواختر را در دل آسمان به نمایش می گذارد. ارواح پنج ابرنواختر، این تصویر خارق العاده را تسخیر کرده اند.
به گزارش انجمن پارسیان به نقل از خبر آنلاین، به نقل از ایسنا، این تصویر در «رصدخانه اوکایمدن»(Oukaïmeden Observatory) واقع در مراکش با تقریبا ۲۰۰ ساعت رصد به دست آمده است و بخش بزرگی از آسمان معادل مساحت ۱۰۰۰ ماه کامل که روی هم چیده شده اند را در صورت فلکی «ارابه ران»(Auriga) نشان داده است.
عکس روز ناسا از ارواح کیهانی از چپ به راست، پنج بقایای ابرنواختر که در سرتاسر میدان دید قابل مشاهده هستند عبارتند از G۱۸۱.۱+۹.۵، G۱۸۲.۴+۴.۳، G۱۷۹.۰+۲.۶، G۱۸۰.۰-۱.۷ و G۱۷۸.۲-۴.۲. آنها در تصویر همراه با خوشه باز M۳۷ و «سحابی بچه قورباغه»(Tadpole Nebula) برجسته شده اند.
با گسترش هر انفجار در فضا، پوسته ای روبه رشد از گازِ فشرده و ساختارهای رشته ای ظریف بوجود آمد که به ترتیب با رنگ های قرمز (هیدروژن) و آبی (اکسیژن) نشان داده شده اند. این انفجارهای ستاره ای باستانی بطور مستقل روی داده اند. آنها در فواصل گوناگونی تا حدود چند هزار سال نوری از زمین قرار دارند و قدمت آنها تا ده ها هزار سال تخمین زده شده است. انسان های اولیه امکان دارد آنها را بعنوان ستاره های جدید درخشانی دیده باشند که در طول هفته ها یا ماه ها محو می شدند.
خلاصه اینکه آنها در فواصل گوناگونی تا حدود چند هزار سال نوری از زمین قرار دارند و قدمت آنها تا ده ها هزار سال تخمین زده شده است. انسان های اولیه امکان دارد آنها را به عنوان ستاره های جدید درخشانی دیده باشند که در طول هفته ها یا ماه ها محو می شدند.
این پست را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این پست