وزیر بهداشت:
نمی گذارم خدمت رسانی در وزارت بهداشت به سیاست آلوده شود
به گزارش انجمن پارسیان ایسنا/كرمانشاه وزیر بهداشت با انتقاد از برخی فشارها و تهدیدها اظهار داشت: من نیامدم جیب پزشكان لوكس نشین را پُر كنم و راه را برای فساد در سازمان غذا و دارو باز كنم، بلكه آمده ام مقابل همه این فسادها بایستم.
سعید نمكی امروز (21 آبان) در آیین افتتاح بیمارستان سوانح و سوختگی "گلستان" كرمانشاه با اشاره به دستاوردهای بزرگ نظام در عرصه سلامت در سالهای بعد از انقلاب، اظهار داشت: یكی از خدمات بزرگ و ارزشمند طی این سالها طرح تحول سلامت بود كه با رویكرد توجه به مناطق محروم و كمتر توسعه یافته در دستور كار قرار گرفت.
نمكی از كاهش پرداختی از جیب بیماران، گسیل پزشكان به مناطق محروم و كاهش محسوس هزینه درمان بیماران خاص و صعب العلاج بعنوان بركات این طرح یاد كرد وافزود: خوشبختانه به بركت این طرح امروز شاهد گسترش زیرساخت های درمانی و بهداشتی در مناطق كم برخوردار هستیم.
وزیر بهداشت از ادامه پرقدرت این طرح در كشور اطلاع داد وافزود: فاز دوم این طرح با تمركز بر بحث پیشگیری و رسیدگی به نقاط كمتر توسعه یافته كشور در دستور كار قرار دارد.
نمكی اجرای طرح ملی كنترل فشار خون را یكی از برنامه های طرح تحول سلامت در گام دوم آن عنوان نمود وافزود: برنامه های مشابهی برای كنترل و سنجش دیابت و بهداشت روان هم در نظر گرفته شده است.
وی در ادامه به اجرای طرح پرونده اكترونیك سلامت در كشور اشاره نمود وافزود: این طرح عملا ریل گذاری در راه سلامت كشور است و بعدها طرح هایی مانند "پزشك خانواده" بر روی این ریل به حركت درخواهند آمد. اجرای این طرح ها در مجموع به كاهش هزینه های سیستم بهداشت و درمان كشور منجر خواهد شد.
نمكی به كاهش هزینه های بیمه سلامت امسال اشاره نمود وافزود: از بركات اجرای بخشی از این طرح ها كاهش 20 درصدی هزینه های بیمه سلامت امسال با وجود افزایش 16 درصدی قیمت خدمات سلامت بود.
به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایسنا، وزیر بهداشت به كسری بودجه بالای وزارت بهداشت اشاره نمود و اضافه كرد: امسال وزارت بهداشت را با 20 هزار میلیارد تومان كسری تحویل گرفتم و این درحالی است كه كل بودجه امسال وزارت 26 هزار میلیارد تومان است. در این شرایط ابتدای امسال هم معضل سیل افزوده شد و تابحال حتی یك ریال هم بابت سیل به ما پول نداده اند.
وزیر بهداشت در ادامه به خدمات رسانی بی طرفانه در وزرات بهداشت اشاره نمود و اضافه كرد: هیچ وقت اجازه نمی دهم كه خدمات رسانی در وزارت بهداشت به سیاست آلوده شود و این را به همه نیروهای وزارت بهداشت تاكید و گوشزد كرده ایم كه مذهب و قومیت و سیاست هیچ جایی در خدمات رسانی به مردم كشور ندارد. این آرمان اصلی انقلاب اسلامی است كه باید با جدیت آنرا پیگیری نماییم.
وی اضافه كرد: در ساعات اولیه زلزله آذربایجان شرقی همانند زلزله كرمانشاه كنار مردم بودیم و تا آرام گرفتن اوضاع كنار مردم خواهیم ماند.
نمكی تصریح كرد: در تمام مدت خدمتم تلاش كردم بدور از هرسیاست زدگی امور را در وزارت بهداشت دنبال كنم و خوشبختانه طی این مدت دستاوردهای خوبی داشتیم.
وزیر بهداشت در ادامه به برخی مشكلات نیروهای وزارت بهداشت اشاره نمود و اضافه كرد: اینكه در بعضی استانها روسای دانشگاه ها تحت فشار برای استخدام یا اخراج برخی نیروهایشان قرار می گیرند و روسا را با فرم استیضاح وزیر تهدید می كنند، بنده به صراحت می گویم مقابل این تهدیدها كوتاه نمی آیم و با افرادی كه بخواهند نیروهای خوب من را كنار بگذارند مماشات نمی كنم.
وی اضافه كرد: همینطور بارها شاهد می باشیم كه كادر بیمارستان بسیاری توهین ها و تهمت ها را از مراجعان می شنوند كه بطور قطع مقابل این توهین ها هم كوتاه نمی آییم. هر نیرو یك خدمتگذار است كه باید از او قدردانی شود، نه اینكه به او توهین كنند.
نمكی تصریح كرد: من نیامده ام كه راه را برای قُلدرها و زورگوها باز كنم. نیامدم كه جیب پزشكان لوكس نشین در شمال شهر را پُر كنم. من نیامدم راه برای فساد در سازمان غذا و دارو باز كنم، نیامدم یك آقازاده پزشك شود و بچه روستایی درس خوانده بی بهره بماند. من آمدم قربانی شوم برای نظامی كه مبتنی بر خون شهداست و برای آرمان های این نظام هر خطری را به جان می پذیرم.
وزیر بهداشت به برخی مافیای دارو در كشور هم اشاره نمود وافزود: هم اكنون تنها سه درصد داروی كشور وارداتی است، اما همین سه درصد، 2.5 برابر 97 درصد داروی تولید داخل ارز می برد. این ارزها در جیب چه كسانی می رود؟ چه كسی از واردات این داروها سود می كند؟ این داروها چگونه در بازار كشور سهم پیدا كردند؟ چه كسانی این داروها را با هزار ترفند در فهرست داروهای وارداتی كشور قالب كرده اند و پول آنرا از جیب مملكت بر می دارند.
نمكی اظهار داشت: من نیامدم چیزی به مال و اموالم اضافه كنم و آمدم تنها از حق مظلومان دفاع كنم و نگذارم حقوقشان پایمال شود و در این راه هر خطری را می پذیرم.
وزیر بهداشت در ادامه از افتتاح بیمارستان سوختگی كرمانشاه بعنوان هدیه مقام معظم رهبری یاد كرد و اضافه كرد: ایشان در مسافرت خود به استان كرمانشاه ساخت این بیمارستان را خواهان شدند و با پیگیری های بسیار امروز نهایتا شاهد افتتاح این بیمارستان هستیم.
وزیر بهداشت تقویت زیرساخت های بهداشتی و درمانی كرمانشاه را یكی از اولویت های اصلی وزارت بهداشت عنوان نمود وافزود: به طور جد پیگیر هستیم كرمانشاه به قطب پزشكی غرب كشور تبدیل گردد و در همین راستا حركت می نماییم.
وی اضافه كرد: در شرایط خیلی سخت اقتصادی بهترین امكانات را به سمت این استان گسیل كرده ایم تا این هدف محقق شده و كرمانشاه از هر حیث به قطب قدرتمند تشخیصی، درمانی و بازتوانی غرب كشور تبدیل گردد و بتواند در كنار خدمات رسانی به مردم این استان، به مردم استان های همجوار و هم بخشی از كشور عراق خدمات رسانی كند.
نمكی تصریح كرد: تلاش ما این است امكانات جایی متمركز شود كه بهره برداری هم باشد. ضرورتی ندارد 20 كیلومتر به 20 كیلومتر تخت بیمارستان اضافه نماییم درحالیكه بیمار و استفاده كننده ای وجود ندارد، گاها مراكزی داریم كه با فشار دوستان و بی برنامه گی ما در وزارت بهداشت ساخته شده، درحالیكه ضریب اشغال تختشان زیر 20 درصد است.
وی تصریح كرد: بطور قطع اجازه نمی دهیم این كُلُنی هایِ هزینه برِ دهن باز برای جذب منابع ملی ایجاد شود. هیچ جای دنیا اینگونه منابع را هدر نمی دهند و تنها جایی بیمارستان راه اندازی می شود كه نیاز واقعی منطقه باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب