معاون تحقیقات وزیر بهداشت:

قدرت انتشار كرونا ویروس در شكل جدید چند برابر شده است

قدرت انتشار كرونا ویروس در شكل جدید چند برابر شده است

به گزارش انجمن پارسیان معاون تحقیقات وزارت بهداشت اظهار داشت: قدرت انتشار كرونا ویروس در شكل جدید چند برابر شده است.



به گزارش انجمن پارسیان به نقل از مهر، دکتر رضا ملک زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در صفحه اینستاگرامی خود درباب کرونا ویروس مطلبی منتشر نمود.
مطلب انتشار یافته به شرح زیر است:
«تحقیقات جدید حاکی از آنست که ویروس کرونا در یک جهش جدید از فرم D۶۱۴ به G۶۱۴ تغییر شکل داده است. یافته های جدید «دکتر کوربر» از آزمایشگاه ملی لس آلاموس و همکارانش تحت عنوان Tracking changes in SARS-CoV-۲ Spike: evidence that D۶۱۴G increases infectivity of the COVID-۱۹ virus که اخیرا در مجله Cell انتشار یافته است، نشان میدهد ویروس کرونا، تحت تاثیر این تغییر کوچک اما موثر، بسیار آسان تر به سلول ها وصل شده و به آنها ورود کرده و در دستگاه تنفسی فوقانی - بینی، سینوس ها و گلو سریع تر تکثیر می شود.
پژوهشگران در این مطالعه علاوه بر اینکه توالی ژنتیکی بیشتری را بررسی نموده اند، آزمایشاتی را نیز روی حیوان، انسان و سلول ها انجام داده اند.
جهش جدید ویروس کرونا از فرم D۶۱۴ به G۶۱۴ که در اروپا شناسایی شده و به نقاط دیگر گسترش یافته، پروتئین SPIKE را که مسئول ورود ویروس به داخل سلول ها است، تحت تاثیر قرار داده است.
این جهش، برای نخستین بار در اوایل ماه آوریل مورد توجه تیم مطالعاتی قرار گرفت و آنها الگویی مشابه در سطوح مختلف جغرافیایی (ملی، منطقه ای، شهری و محلی) مشاهده نمودند.
به گفته دکتر دیوید مونتفیور از پژوهشگران این مطالعه، این جهش، عفونی بودن نسخه جدید ویروس را ۳ تا ۹ برابر کرده است.
جهش ویروس کرونا به فرم جدید، به خوبی نشان میدهد که این ویروس یک دشمن نیرومند است، اما خوشبختانه داده های بالینی تیم تحقیقاتی دکتر کوربر و همکارانش حاکیست که با وجود عفونی تر شدن ویروس، شدت بیماری یا کشندگی آن در فرم جدید، بیشتر از فرم اولیه نشده است.
محققان تاکید کرده اند با توجه به این که شکل جدید ویروس سریع تر از فرم اولیه آن منتقل خواهد شد، خواه این نتیجه گیری در نهایت تایید گردد یا خیر، این تغییر، ارزش سفارش های لازم شامل استفاده از ماسک و حفظ فاصله اجتماعی را نشان میدهد.
تحقیقات بیشتری لازم است تا مشخص شود که آیا این جهش جدید موجب ایجاد تغییراتی در روند همه گیری بیماری کووید ۱۹ خواهد شد یا نه؟»


منبع:

1399/04/24
14:03:24
5.0 / 5
2044
تگهای خبر: تحقیقات , دستگاه , فناوری , محققان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
انجمن پارسیان Parsian Forum