رئیس سابق پارك علم و فناوری استان سمنان:

۱۲ شركت فناور استان سمنان تجهیزات مقابله با كرونا ساختند

۱۲ شركت فناور استان سمنان تجهیزات مقابله با كرونا ساختند

رئیس سابق پارك علم و فناوری استان سمنان با اشاره به اینكه شركت های دانش بنیان نقش مهمی در ارتقای تجهیزات مقابله با كرونا دارند، اظهار داشت: ۱۲ شركت فناور استان تجهیزات لازم این حوزه را ساختند.



سید محمد اسماعیل جلالی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه هم زمان با شیوع بیماری ویروسی کرونا شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور برای مقابله با آن وارد عمل شدند، اظهار داشت: ۱۲ شرکت فناور استان سمنان تجهیزاتی شامل محصولات در رابطه با رفع آلودگی های ناشی از ویروس کرونا، انواع مواد ضدعفونی و غیره ساختند.
وی ضمن بیان اینکه رعایت پروتکل های بهداشتی در میان شرکت های دانش بنیان و فناور مستقر در پارک از دیگر اقدامات لازم برای مقابله با کرونا بوده است، اضافه کرد: تأمین اقلام و تجهیزات موردنیاز کادر اداری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همینطور تهیه دو هزار بسته بهداشتی شامل ژل ضدعفونی، ماسک و دستکش در پارک علم و فناوری استان سمنان رخ داده است.

ارتقا اشتغال در واحدهای فناور
رئیس سابق پارک علم و فناوری استان سمنان بابیان اینکه طی دو سال قبل اقدامات بسیاری در حوزه اشتغال صورت گرفته است، اظهار داشت: تعداد اشتغال ایجادشده مستقیم در واحدهای فناور مستقر سال ۹۶ به میزان ۲۱۵ بود که سال قبل به ۴۱۰ رسید و همینطور تعداد افراد شاغل در واحدهای فناور یک هزار و ۲۱۱ نفر بوده است.
جلالی تعداد طرح های واصله به مرکز رشد را ۱۱۵ مورد و تعداد طرح های مصوب در مرکز رشد را ۷۹ مورد برای سال قبل خواند و خاطرنشان کرد: سال ۹۸ حدود ۲۰۶ شرکت دانش بنیان در مرکز رشد و پارک مستقر شدند و ۱۹ کارگاه و دوره آموزشی طی مدت مذکور برگزارشده است.
وی بابیان اینکه ۱۰ نشست تخصصی با سرمایه گذاران برگزارشده است، اضافه کرد: طی سال قبل ۳۵ ایده به محصول تبدیل و ۲۶ ایده هم تجاری سازی شدند و باید گفت تعداد اختراعات و برندهای ثبت شده در مرجع مالکیت فکری به ۱۳۷ مورد رسیده است.

اعطای وام به تولیدکنندگان و مؤسسان کسب و کار
رئیس سابق پارک علم و فناوری استان سمنان بابیان اینکه طی دو سال قبل سه استارت آپ مذهبی، گردشگری و سلامت برگزار و به ایده های برتر جوایزی اهدا شد، اظهار داشت: تهیه و تنظیم سند آمایش فناوری، تدوین و تصویب شیوه نامه اعطای تسهیلات به شرکت های مستقر در پارک برای ساخت فضای کارگاهی در پردیس پارک، اعطای تسهیلات تجاری سازی به شرکت های مستقر در پارک، واگذاری اراضی پارک به شرکت زیست فناور توران، برگزاری کارگاه تخصصی طراحی الگوی کسب وکار و سه کارگاه تخصصی ۱۰ ساعته از دیگر فعالیتهای پارک به حساب می آید.
جلالی افزود: پارک علم و فناوری استان سمنان باهدف ایجاد زمینه های لازم برای پشتیبانی از تولیدکنندگان و اشتغال زایی برای خرید تجهیزات باقابلیت راه اندازی کسب وکارهای خانگی تا سقف ۴۰۰ میلیون ریال وام با کارمزد چهار درصد اختصاص می دهد.
وی اضافه کرد: طی سه ماه اول سال قبل پنج قرارداد در مرحله پیش رشد و چهار قرارداد در مرحله رشد و یک قرارداد هم با واحدهای فناور منعقد شد که در این زمان، تعداد ۱۶ واحد فناور رشد یافته هم از مراکز خارج شدند و همینطور به منظور پشتیبانی از واحدهای فناور، مبلغی بالغ بر سه هزار و ۷۵۰ میلیون ریال در شوراهای مراکز رشد مصوب و مبلغی در حدود دو هزار و ۳۳۴ میلیون ریال به واحدهای مستقر پرداخت گردید.

به گزارش انجمن پارسیان به نقل از مهر، وزارت علوم و فناوری با استعفای سید محمد اسماعیل جلالی موافقت کرده و زین پس محسن نظری عهده دار این سمت خواهد بود.

1399/06/23
13:29:16
5.0 / 5
1950
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
انجمن پارسیان Parsian Forum