مداوای دردهای شدید با زهر رطیل
زهر رطیل در حالت عادی برای بدن مفید نیست، اما محققان استرالیایی در بررسی های خود به این نتیجه رسیده اند كه دو نوع پلیمر از نوع پپتد در زهر این حشره مداواكننده بسیاری از دردهاست.
به گزارش انجمن پارسیان به نقل از نیواطلس، زهر رطیل می تواند خیلی از دردهای نقاط بدن را از بین ببرد و آزمایش های که در این حوزه صورت گرفته نشان داده است زهر این حیوان برای مداوای سندروم روده تحریک پذیر هم به کار می آید.
افراد مبتلا به این نوع اختلال روده ای معمولاً درد زیادی را در ناحیه شکم به صورت روزمره تحمل می کنند و استفاده از زهر رطیل به آنها کمک خواهد نمود تا این مشکل را تا حد زیادی کاهش دهند. آزمایشی که در این حوزه بر روی موش ها صورت گرفته نتایج اولیه مثبتی به همراه داشته و امید می رود بر روی انسان ها هم قابل انجام باشد.
پیش از این از مواد موجود در زهر رطیل برای مداوای بیماری هایی مانند سرطان پوست، صدمه های ناشی از سکته مغزی و آرتروز استفاده شده بود. زهر رطیلی که دردهای مزمن را تسکین می دهد، دارای پپتیدهایی به نامهای Tap۱a و Tap۲a است که سنسورهای عصبی مغز را در زمان تشدید درک از کار می اندازند و بنابراین فرد دیگر درد ناشی از بیماری هایی مانند سندروم روده تحریک پذیر را حس نخواهد کرد.
این رطیل تنها در ونزوئلا و چین زندگی می کند و دارای پاهای بزرگی است که در صورت باز شدن آنها فاصله شأن از یکدیگر به ۳۰ سانتیمتر می رسد.
منبع: انجمن پارسیان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب