واعظی در پیامی اعلام كرد؛
رونمایی از گزارش ملی سیلاب ها با حضور رئیس جمهور
رئیس دفتر رئیس جمهور، طی پیامی خطاب به رئیس هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب ها از دستاوردهای علمی و پژوهشی هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب ها تشكر و قدردانی كرد.
به گزارش انجمن پارسیان به نقل از دانشگاه تهران، در پیام محمود واعظی، خطاب به دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران آمده است: «سرانجام اهتمام ویژه و زحمات بی دریغ و شبانه روزی جنابعالی و بیست نفر از استادان فرهیخته دانشگاه های کشور در چارچوب «هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب ها» و قریب به ۷۰۰ نفر از کارشناسان و متخصصان کشور به ثمر نشست و الان شاهد گزارش جامعی درباره لطمه شناسی و ابعاد مختلف عوامل بروز و تشدید خسارات سیلاب های اواخر سال ۱۳۹۷ و اوایل سال ۱۳۹۸ در کشور هستیم. این گزارش شایسته که در چارچوب مجلدات گوناگون شامل حاصل مطالعه کارگروه های تخصصی هیأت، کار تلفیق و پاسخ به سوالات رئیس جمهور محترم تدوین و ارائه گردیده است، انشاالله بعد از بازبینی نهایی و انتشار آن، مورد استفاده پژوهشگران، سیاست گذاران و مجریان قرار خواهد گرفت.
امید است این آثار باارزش و ماندگار طی مراسمی با حضور ریاست محترم جمهوری رونمایی شود و از اعضای هیأت و کلیه دست اندرکاران محترم تقدیر به عمل آید».
به گزارش انجمن پارسیان به نقل از مهر، رئیس جمهوری اواخر فروردین ۱۳۹۸ با صدور حکمی دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران را بعنوان رئیس هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب ها منصوب نمود تا گزارشی جامع، علمی، معتبر و دقیق درباره ابعاد مختلف سیلاب ۹۸، میزان آمادگی کشور در مقابل سیلاب، شیوه مدیریت بحران، برآورد خسارات و شیوه جبران خسارات و اصلاحات ضروری برای افزایش آمادگی ملی در مقابل سیلاب ها تهیه کنند.
این هیأت متشکل از ۱۵ کارگروه در حوزه های مختلف همچون فرهنگی، اجتماعی و رسانه، حقوق، هواشناسی و اقلیم شناسی، عرصه هیدرولوژی، سازه های آبی و مدیریت منابع آب، مدیریت بحران، امداد و نجات، زیرساخت ها، شهرسازی و معماری، کشاورزی و منابع طبیعی و … بود و در مجموع بیش از ۷۰۰ نفر از اساتید و پژوهشگران از دانشگاه ها و مراکز علمی-تحقیقاتی و نیز نهادهای مدنی کشورمان به مدت یکسال در آن فعالیت داشتند.
هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب ها در طول یکسال فعالیت خود همین طور دو نشست بین المللی، یک نشست با سازمان WHO و یک نشست نیز با اسکاپ برگزار کرد که نتایج خوبی از این دو نشست بین المللی همچون جهت استفاده از تجربیات سایر کشورها و نیز به اشتراک گذاری تجربیات کشورمان در مدیریت سیلاب با سایر کشورها بدست آمد.
هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب ها در نهایت اسفند ۱۳۹۸ گزارش نهایی (در ۳۱۰ صفحه) و تمامی گزارش های تفصیلی کارگروه های مختلف این هیأت (در ۷۶۰۰ صفحه) را ارائه و پایان یافت.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب