مدیركل آموزش و پرورش گلستان خبر داد

برگزاری کلاس های جبرانی تابستانه برای کاهش افت تحصیلی دانش آموزان

برگزاری کلاس های جبرانی تابستانه برای کاهش افت تحصیلی دانش آموزان

به گزارش انجمن پارسیان گلستان مدیرکل آموزش و پرورش گلستان، تابستان امسال را فرصت طلایی برای جبران کسری و یا کاهش افت تحصیلی دانش آموزان دانست و اظهار داشت: در این خصوص برنامه های متنوعی اجرا خواهیم کرد.


سید رضا نظری عصر امروز در نشست با تعدادی از فرهنگیان گلستان اظهار نمود: شهید مطهری پنج اصل را برای تعلیم و تربیت لحاظ کرده که این پنج اصل به زیبایی تمام در سند تحول بنیادین کشور قرار گرفته است، در استان گلستان برش استانی در قالب قرارگاه سند تحول به وجود آمده و در مهرماه سال آینده اقدامات لازم در این خصوص انجام می شود.
وی از معلمان خواست تا فرصت طلایی تابستان را قدر بدانند و اضافه کرد: همه دانش آموزان به سبب کرونا گرفتار افت تحصیلی شدند و به اذعان معلمان روند تحصیلی مورد انتظار به درستی شکل نگرفته که تابستان امسال فرصتی برای جبران کسری و یا کاهش افت تحصیلی دانش آموزان است و در این خصوص برنامه های متنوعی را در استان اجرا خواهیم کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان با اعلان اینکه در زمینه پشتیبانی تمام تلاش خودرا به کار می گیریم تا رفاه موردنظر معلمان را فراهم نماییم، بیان کرد: از سال ۷۶ که گلستان به استان تبدیل گشته کل پروژه های ورزشی اجرا شده در مدارس استان ۷۰ پروژه بوده است.
نظری اشاره کرد: در دولت مردمی تنها در سال ۱۴۰۱، ۴۴ پروژه ورزشی در استان گلستان اجرائی می شود که اعتبار آن تخصیص یافته و ۵۰ درصد آن در هفته دولت و ۱۰۰ درصد پروژه ها تا 22 بهمن افتتاح می گردد.
وی با اعلان اینکه امسال ۸۳ میلیارد تومان برای تجهیز مدارس گلستان در نظر گرفته شد که تا اول مهر ماه به گلستان تخصیص می یابد، تصریح کرد: این میزان اعتبار تنها یک چهارم نیازهای گلستان را برطرف می کند.




منبع:

1401/03/10
20:56:49
5.0 / 5
402
تگهای خبر: آموزش , علم , كشور
این پست را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این پست
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

انجمن پارسیان Parsian Forum