مراسم رونمایی آیفون دو قسمت می شود
انجمن پارسیان: طرفداران آیفون بجای انتخاب بین چهار مدل جدید آیفون در هر پاییز، ممکنست از این پس، در بهار و هم در پاییز، از بین سه مدل، فرصت انتخاب داشته باشند.
به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایسنا، پایگاه فناوری «اینفورمیشن»، در گزارشی ادعا نمود اپل برنامه رونمایی مدلهای جدید آیفون را تغییر خواهد داد و این تغییر با برنامه معرفی آیفون ۱۸ در سال ۲۰۲۶، شروع می شود.
طبق گزارش «اینفورمیشن»، منابع باخبر در زنجیره تامین گفته اند ابتدا مدلهای گران تر رونمایی خواهند شد و بدین سان مدلهای «پرو»، مراسم پاییز اپل را در اختیار خواهند داشت و معرفی مدل استاندارد آیفون، به بهار موکول می شود.
این تغییر قابل توجهی از معرفی یکباره گوشیهای جدید است اما ممکنست نشان دهنده آن باشد که اپل می خواهد فضا برای مدلهای دیگر مانند آیفون تاشو بوجود آورد. اگر این گزارش صحت داشته باشد، اپل آیفون ۱۸ پرو و آیفون ۱۸ پرو مکس و احتمالاً آیفون تاشو را در پاییز سال ۲۰۲۶ معرفی خواهدنمود و سپس مدل استاندارد آیفون ۱۸، آیفون ۱۸ اسلیم و آیفون ۱۸e، در بهار سال ۲۰۲۷ معرفی می گردند.
اگر به برنامه معرفی گوشیهای اپل به دقت توجه داشته باشید، این تغییر ممکنست چندان غیرمنتظره نباشد. در حالی که اپل از زمان رونمایی آیفون ۵، مدلهای جدید آیفون را در سپتامبر یا اکتبر معرفی می کند، با معرفی مدلهای آیفون SE که بطور معمول در مارس یا آوریل به انجام می رسد، فاصله گرفتن از این روال را شروع کرد.
بر اساس گزارش انگجت، اپل بتازگی آیفون ۱۶e را به عنوان جایگزین مدل SE در فوریه معرفی نمود. در مورد آیفون ۱۷، بازهم انتظار می رود اپل براساس برنامه همیشگی، چهار مدل گوشی را در سپتامبر امسال معرفی نماید.
منبع: parsianforum.ir
این پست را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این پست