محققان ملایری موفق به تكثیر 150 گونه بنفشه آفریقایی شدند

محققان ملایری موفق به تكثیر 150 گونه بنفشه آفریقایی شدند

انجمن پارسیان: همدان- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر اظهار داشت: محققان این دانشگاه با استفاده از كشت بافت موفق به تولید و تكثیر 150 گونه گل های بنفشه آفریقایی شدند كه در نوع خود بی نظیر است.


به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایرنا عباس ملك حسینی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران تصریح كرد: ملایر جزو 6 مركز كشت بافت در ایران است كه از یك برگ صدها گونه از همان گیاه تولید می گردد.
وی اضافه كرد: مقرر است تا سه ماه آینده 150 هزار گلدان از گونه های تكثیر یافته تحویل و به بازار ارائه شود.
وی با اشاره به اینكه دانشگاه آزاد ملایر دارای معتبرترین كلكسیون های گل بنفشه آفریقایی است كه وارد مرحله تجاری خواهد شد، بیان كرد: محققان این دانشگاه می توانند با یك برگ گیاهانی همچون گیاهان تزئینی، مینیاتوری، گیاهان نادر، گران قیمت و در حال انقراض صدها گونه تولید و تكثیر كنند.
ملك حسینی با تاكید بر اینكه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر پذیرای تمامی محققان، پژوهشگران، اهل فن، ایده و تكنولوژی است، اضافه كرد: هم اكنون مركز رشد دانشگاه فعال است و تمامی امكانات و تجهیزات را در اختیار محققان قرار می دهیم.
وی اظهار داشت: هم اكنون 2 طرح مهم پرورش چوب با رشد سریع و كشت گونه جدید انگور مقاوم به سرما و خشكی در این دانشگاه در دست اقدام است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر ادامه داد: با عنایت به اینكه ملایر شهر ملی منبت است، در صدد پرورش و تولید چوب هایی با رشد سریع جهت استفاده مبل و منبت هستیم كه پشتوانه ای برای این صنعت است.
ملك حسینی همینطور تولید كانكس تاشو را از دیگر افتخارات محققان ملایری عنوان نمود و اضافه كرد: بعد از زلزله كرمانشاه یك مركز تحقیقات اسكان بعد از حوادث غیرمترقبه توسط اساتید این دانشگاه افتتاح شد كه در سه مرحله ساخت مسكن موقت، نیمه موقت و دائمی فعالیت می نمایند.
وی بیان كرد: اولین محصول این مركز تولید كانكس های تاشو بود كه حدود 100 میلیون ریال هزینه هر كانكس است و در عین حال خرید آن با توان مردم و دولت سازگاری دارد.
وی با اشاره به اینكه این كانكس ها مقرر است بعد از تولید انبوه وارد مرحله تجاری شود، ادامه داد: خانه های گنبدی یا نیمه موقت هم برای اولین بار در ایران توسط این مركز در حال ساخت است كه شامل اتاق های بتنی است كه با پیچ و مهره به هم وصل می شوند.
وی تصریح كرد: ما از سرمایه گذاران و كارآفرینان حمایت می نماییم و مجوزهای لازم را برای هرگونه سرمایه گذاری و یا مشاركت در طرح های دانشگاه عرضه می دهیم.
ملك حسینی بیان كرد: هم اكنون مركز پرتو درمانی در دانشگاه آزاد اسلامی ملایر در حال ساخت است و ساختمان آن گود برداری شده و منتظر خرید دستگاه آن هستیم.

**دانشگاه آزاد ملایر پیشتاز در اجرای طرح دانشجوی طلایی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر همینطور با اشاره به اجرای طرح دانشجویی طلایی بعنوان یكی دیگر از موفقیت های این دانشگاه اظهار داشت: ما می خواهیم دانشجوی ما توانمند و به ابزار و تخصص های لازم برسد.
ملك حسینی اضافه كرد: در جهت اجرای این طرح دانشجویان ما در حین تحصیل تمام نرم افزارها، كارگاه ها، دوره هایی كه به صورت تخصصی مورد نیاز است را آموزش می بینند.
وی با اشاره به اینكه این طرح در هیچ مركز دانشگاهی هنوز اجرا نشده، خاطرنشان كرد: دانشجویان این دانشگاه در حین تحصیل همینطور تمامی دوره های آموزش زبان انگلیسی را فرا می گیرند.
وی راه اندازی دانشكده پزشكی و پیراپزشكی را هم حاصل تلاش مسئولان، نمایندگان ملایر و سفر پر بركت وزیر بهداشت و درمان به این شهرستان عنوان نمود و اظهار داشت: از بهمن ماه سال قبل این دانشكده در 2 رشته پرستاری و اتاق عمل با ظرفیت 40 دانشجو آغاز به فعالیت كرد.
وی ادامه داد: در مجموع 10 میلیارد ریال برای ساختمان و تجهیزات این دانشكده هزینه شد و از جانب وزارت بهداشت و درمان برای سال تحصیلی مهر و بهمن امسال ظرفیت پذیرش 25 دانشجو برای هر رشته اعلام شده است.
ملك حسینی تصریح كرد: این دانشكده ظرفیت پذیرش پنج هزار دانشجو در رشته های مختلفی همچون تغذیه و علوم آزمایشگاهی دارد.
وی افزود: در برنامه دانشگاه است كه سالانه 2 رشته جدید را به رشته های دانشكده پزشكی و پیراپزشكی اضافه نماییم.
وی اظهار داشت: هم اكنون دریافت رشته های كارشناسی ارشد روانشناسی بالینی و سلامت را در نوبت داریم و منتظر دریافت مجوز از وزارت بهداشت و درمان هستیم.
ملك حسینی اضافه كرد: با عنایت به فعالیت سه بیمارستان و 90 پزشك متخصص در ملایر، تمامی زیرساخت ها و تجهیزات لازم برای رشته پزشكی را در صورت موافقت وزارت بهداشت و درمان را داریم.
وی اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر تنها مركز دانشگاهی است كه با آكادمی علوم كشور بلاروس تفاهم نامه مشترك علمی امضا نموده است و مقرر است همكاری های مشترك علمی همچون تبادل استاد و دانشجو و استفاده از تجربه های علمی داشته باشند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر ادامه داد: علاوه بر بلاروس، امضای تفاهم نامه مشترك علمی با كشور نیوزیلند را هم در دست اقدام داریم.
ملك حسینی حركت به سمت نسل سوم دانشگاه ها و تبدیل این واحد آموزشی به دانشگاه كارآفرین را از اهداف مهم برشمرد و بیان كرد: اولین دانشگاهی هستیم كه به سمت دانشگاه كارآفرین حركت می كند و در صدد است نسل كارآفرین تربیت كند.
وی اضافه كرد: دانشگاه آزاد اسلامی ملایر باید موتور توسعه این شهر باشد كه بر همین مبنا تابحال دستاوردهای خوبی را كسب كرده ایم.
به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایرنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر هم اكنون دارای سه هزار و 200 دانشجو است كه در 100 رشته از مقطع كاردانی تا دكترا مشغول به تحصیل هستند.
7528/2087


1397/04/12
21:19:59
5.0 / 5
4410
تگهای خبر: دانشگاه , علم , محققان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
انجمن پارسیان Parsian Forum