جهانگیری:
هیچ مقام دولتی زودتر به واكسن كرونا دسترسی نخواهد داشت
به گزارش انجمن پارسیان معاون اول رئیس جمهور از تدوین دستورالعملی خاص جهت استفاده از واکسن توسط وزارت بهداشت آگاهی داد وگفت: هیچ مقام دولتی و خانواده مقامات دولتی خارج از این دستورالعمل به واکسن دسترسی پیدا نمی نماید.
به گزارش انجمن پارسیان به نقل از مهر، اسحاق جهانگیری در سومین جشنواره مریم میرزاخانی که امروز ۶ دی ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با اشاره به قانون اعطای تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج با توابع خارجی بوسیله مادر اظهار داشت: بیش از ۸۲ هزار نفر تقاضای گرفتن تابعیت بوسیله مادر را کرده اند و تا حالا ۱۵ هزار پرونده کامل شده و تعدادی شناسنامه نیز صادر شده و در اختیارشان قرار گرفته است. این حداقل کاری بود که از لحاظ حقوقی می توانستیم برای جامعه زنان انجام دهیم.
معاون اول رئیس جمهور افزود: فکر می کنم توسعه علم و فناوری، امروز ضرورت توسعه پایدار کشور است و خوشبختانه اقدامات وسیعی در زمینه توسعه علم صورت گرفته است؛ هفته گذشته به مناسبت هفته پژوهش جلسه ای با وزیر علوم و همکارانشان داشتیم و درباره فاکتورهای رتبه علمی کشور اطلاعات و آماری ارائه شد. به حق اقدامات شایسته ای در زمینه تولید فناوری در کشور انجام شده و شرکت های دانش بنیان ما به یک مجموعه اثرگذار در اقتصاد کشور تبدیل گشته اند.
جهانگیری افزود: با آنکه شرکت های دانش بنیان در ابتدای راه هستند اما ابتدای پرشتابی است و جوانان ما در شرکتها نشان دادند به دنبال فرصت و شرایط هستند که ظرفیت های خودرا به صحنه عمل در بیاورند. این ظرفیت و استعداد در بحث کرونا نیز به خوبی خودش را نشان داد و در حقیقت نسل جوان ما قادر می باشد کارهای بزرگی را انجام دهد. در میان افرادی که در تولید علم و فناوری نقش ایفا کردند، زنان جایگاه ویژه ای دارند و مهمترین پیام جشنواره علم و زن این است که اگر زنان فرصت پیدا کنند، در همه صحنه ها به خوبی می درخشند و قادر هستند تحولات بزرگی به وجود بیاورند.
امیدواریم همه موانع احتمالی پیش رو برای زنان برطرف شود
وی با اشاره به اینکه صدها زن دانشمند در کشور می باشند که می توانند نقش ویژه ای ایفا کنند و مهم این است که حکومت و نظام شرایطی را مهیا کند که زنان با خیال آسوده در صحنه های مختلف شرکت نمایند، اظهار داشت: خوشبختانه زمینه مشارکت زنان بهتر شده و امروز صحنه های مدیریت حضور دارند؛ تعداد زنان مدیر در کشور نسبت به سال هیا گذشته رشد قابل توجهی دارد. امیدواریم همه موانع احتمالی پیش رو برای زنان برطرف شود تا در صحنه های علمی و همین طور در دیگر صحنه ها نقش ایفا کنند.
تولید کالاهای تحریم شده توسط جامعه علمی کشور
معاون اول رئیس جمهور اشاره کرد: باتوجه به تحریم های ظالمانه و همین طور شیوع کرونا، باید در این شرایط سخت از همه ظرفیت های کشور استفاده نمائیم و در تحریم مهمترین کاری که باید صورت گیرد بی اثر کردن تحریم ها است؛ یکی از راه های آن کاری است که جامعه علمی کشور انجام داد و اهتمام کرد از این فرصت استفاده و برای تولید کالاهای تحریم شده همت کند. به فضل الهی با وجود محدودیت های شدید منابع ارزی در کشور با کمبود رو به رو نشدیم و علت هم این بود که فعالان علمی و اقتصادی به ما کمک کردند. در وضعیت دشوار کشور یکی از انتظاراتی که از جامعه علمی می رود این است که ظرفیت ها و فرصت های جدیدی خلق کند.
تحریم ها را دور زدیم / هم نفت می فروشیم هم کالا صادر می کنیم
جهانگیری بیان کرد: در این بین ما کوشیدیم تحریم ها را دور بزنیم آنها می گویند نباید نفت بفروشید و یا کالا جا به جا کنید اما هم اکنون ما هم نفت می فروشیم هم کالا وارد و صادر می نماییم. کار دیگری که از جامعه علمی و دانشگاهیان انتظار می رود، گشودن افق های جدید برای جامعه است.
فشار روانی دشمنان برای ناامید کردن مردم ایران
وی با بیان این مطلب که آمریکایی ها و دشمنان ما اهتمام کردند با تحریم ها و فشار روانی مردم ایران را ناامید کنند و یک آینده تیره و تار در ذهن مردم ترسیم کنند، اشاره کرد: دانشگاهیان در این شرایط باید به جامعه امید دهند و در حقیقت تاب آوری، تحرک و تفاهم و هم بستگی کلماتی هستند که می تواند کشور را از دشواری عبور دهد.
معاون اول رئیس جمهور به بحث واکسن کرونا و توجه دولت به مطالبه مردم در این رابطه اشاره نمود و اظهار داشت: دولت مکلف است که نهایت تلاش خودش را بر این مساله بگذارد چونکه باید دغدغه مردم را برطرف کند و اطمینان دهد که سلامت مردم، مساله نظام دولت و نظام است
۹۷ درصد داروی مورد نیاز مردم در داخل کشور تولید می شود
جهانگیری ضمن بیان اینکه شیوع ویروس کرونا برای بخش های اقتصادی، معیشت مردم، اجتماعی و فرهنگی تبعات زیادی دارد که باید بموقع خودش به آن پرداخت، اظهار داشت: طبیعی است مقابله با این ویروس اصلی ترین مساله ما است؛ در همه زمینه ها تلاش ما این است که تولید داخل داشته باشیم بطور که هم اکنون ۹۷ درصد داروی مورد نیاز مردم در داخل کشور تولید می شود و فقط ۳ درصد دارو از خارج تامین می شود.
تلاش برای تولید داخلی واکسن کرونا
وی ضمن تاکید بر اینکه یکی از کوشش های دولت و مسئولین و دانشمندان ما این است که حتما تلاش کنند واکسن در داخل کشور تولید کنند، اظهار نمود: این یک مسیر است اما تا زمانی که به تولید داخل برسیم ممکنست چند ماه دیگر هم طول بکشد و اگر بتوانیم واکسن مورد نیاز مردم از هر جای دنیا تامین و وارد نماییم، یک لحظه درنگ نمی نماییم.
معاون اول رئیس جمهور اشاره کرد: نه فقط ۲۰۰ میلیون یورو بلکه به هر میزان که لازم باشد، برای تهیه واکسن تامین خواهیم کرد. در زمینه تامین واکسن چندین جلسه با وزیر بهداشت و وزیر امور خارجه و معاونانشان برگزار کردم که چه موانعی بر سر تامین واکسن وجود دارد و البته تحریم ها در هر زمینه ها برای ما مانع به وجود می آورد ولی به فضل الهی توان مدیریت کشور تحریم ها را بی اثر کند.
تدوین دستورالعملی خاص جهت استفاده از واکسن / هیج مقام دولتی زودتر به واکسن دسترسی نخواهد داشت
جهانگیری همین طور از تدوین دستورالعملی خاص جهت استفاده از واکسن توسط وزارت بهداشت آگاهی داد و اظهار داشت: این دستورالعمل به اطلاع همه خواهد رسید و مردم مطمئن باشند که احدی خارج از دستورالعمل ها به واکسن دسترسی پیدا نخواهد کرد. هیچ مقام دولتی و خانواده مقامات دولتی خارج از دستورالعمل به واکسن دسترسی پیدا نمی کند بلکه همه مردم بطور مشابه دسترسی پیدا خواهند کرد و امیدواریم بتوانیم هرچه سریع تر واکسن تهیه نماییم.
حتی یک ساعت برای تامین واکسن تعلل نخواهیم کرد
وی در آخر بار دیگر اصرار کرد که حتی یک ساعت برای تامین واکسن تعلل نخواهیم کرد و اگر کسی تعلل کند، در پیشگاه الهی مسئول است.
منبع: parsianforum.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب